A PIO nawet nie potrafi porządnie zarejestrować kandydatów.
Miałem na nich głosować ale nie idę wcale. Dno.
Idz do kościoła tam Ci wskażą dobra drogę głosowania :)))
O ile się nie mylę to PKW w Warszawie przyznało rację PIO przy rejestracji kandydatów i rejestarcja przebiegła bez problemów, które chciał stworzyć zausznik prezia chodnika krawczyński ocet. PIO to jedyny komitet, który zarejestrował tyle radnych ile mandatów do obsadzenia a nie jak inni dwa razy tyle. PIO nie musiało robić łapanki na ulicach czy "kupowac kandydatów" żeby listy wypełnić. Ja na nich głosuje bo to nie partyjniaki tylko swojaki :)
Najwazniejsze aby byli pobożni.
I zawsze zapraszali kapłana na wszelkie uroczystości.
to nie oszustwo,to plucie wyborcom w twarz,skur.....syństwo w najczystszej postaci!
Zapamiętajcie te nazwiska to radni głosujący za podwyżkami dla Piotrkowa, dwór Chojniaka trzymający się koryta, większość z grupy "razem dla Piotrkowa":
Marian Błaszczyński
Mariusz Staszek,
Rafał Czajka
Przemysław Winiarski,
Jadwiga Wójcik
Magdalena Kwiecińska
Monika Tera
Sebastian Żerek
Urszula Czubała
Ludomir Pencina
Piotr Masiarek
Adam Gaik
Leszek Heinzel
Kacperek
Łągwa-Szelągowska
PAMIĘTAJMY I NIE GŁOSUJMY NA TYCH LUDZI.
pismo będzie wysłane,mogę to tu obiecać.
Bujaj się, Fela,(tak na imię ma konik na biegunach)
bo jutro niedziela, pójdziem na wybory.
Znowu piosenka płynie z głośnika:
"Narodzie drogi! Pracuj, nie fikaj
I już od dzisiaj zaciskaj pasa,
Bo na to czeka Ojczyzna nasza!
Zaciskaj pasa i jedz wodzionkę,
Zbieraj też szmaty i zbieraj stonkę,
Zbieraj też puszki i złom też zbieraj,
A władzą swoją nie poniewieraj!
Autor nieznany.
Wkrótce mój happening wyborczy.
O ile nie zostanę aresztowany za propagowanie faszyzmu.
Bo to wszystko co głoszę to zgniły faszyzm.
Bez cenzury na http://sklave.manifo.com/
Nie widzę innego wyjścia - musisz to zgłosić. Swoją drogą ciągle narzekasz, że w Piotrkowie źle się dzieje - czy kandydujesz w najbliższych wyborach?
Panie radny Dziemdziora czas zadziałać i zgłosić naruszenie prawa a nie tylko kłapać językiem, pokaż pan j..a i przywal Chojniakowi z grubej rury jest okazja rozgonić to towarzystwo.Gdyby to naprawdę było niezgodne z prawem to listy Pana Chojniaka się rozsypią.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!