metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
To jest straszne ~To jest straszne (Gość)28.02.2025 08:58

1. Wyciąganie spraw prywatnych na forum publicznym.
2. Święte oburzenie.
3. Brak znajomości prawa (RM nie może odsunąć Prezydenta).
4. Podpieranie się "oczytaniem" poprzez nawiązywanie do Camusa.
5. Skreślanie człowieka przez jeden błąd ("wszystko stracone", "cały wizreunek rozwalony", itd).
To nie świadczy dobrze.

414

Klient Julka ~Klient Julka (Gość)26.02.2025 22:15

Jak gość bez studiów magisterskich zawodowo przez całe życie zajmujący się wyłącznie renowacją mebli może rządzić miastem? Kto mi odpowie, ten wygrywa bilet do kina! Julek idź lepiej meble robić!

371

gość stały mieszkani ~gość stały mieszkani (Gość)27.02.2025 13:59

Zapytam tak nieśmiało kto zapłaci za dezynfekcję samochodu ???

153

expiotrkowianin ~expiotrkowianin (Gość)26.02.2025 10:45

Za robotę należałoby się wziąć...

280

mzgk ~mzgk (Gość)27.02.2025 17:49

Taka jest "uśmiechnięta polska". Przecież PO to czysta patologia kłamstwa i obłudy. Oni jak starzy towarzysze nauczyli się by w zależności gdzie stoją mówić ludziom to co chcą w danej chwili usłyszeć,a prawda to nieważne.
Głupi naród i tak za chwilę zapomni.

178

gość ? ~gość ? (Gość)27.02.2025 17:39

Woda sodowa już na samym początku uderza mu do głowy. Myśli, że jest królem i wszystko mu wolno robić na tym stanowisku, nawet zmienić Zarządzenie, dalej też będzie knuł i manipulował? Zaufania już nie odzyska. Adios, Panie Prezydencie.

252

wice ~wice (Gość)28.02.2025 23:13

Kim jest pani wiceprezydent dla julka? Czy łączą ich jakieś więzy rodzinne?

40

Niesiołowski ~Niesiołowski (Gość)01.03.2025 08:09

Likwidują hotele dla owadów. Teraz będą to pnie drzew. Czy ktoś to konsultował z jakimś etymologiem. Jakie owady są potrzebne w mieście i co im jest potrzebne do życia. Czy to wogóle nie jest przypadkiem śmieszne?

10

Zagadka ~Zagadka (Gość)28.02.2025 15:47

Drodzy rodacy, sąsiedzi, Piotrkowianie... To jak to z Wami jest? Niech mi ktoś wytłumaczy. Na forach czytam, że zdecydowana większość głosów jest za tym, by jednak odwołać i zastąpić obecnego prezydenta kimś bardziej doświadczonym, z zasadami i kręgosłupem moralnym.
Tymczasem w środę inny portal opublikował wyniki sondy, w której zadał pytanie: "Czy w obliczu afery obyczajowej Juliusz Wiernicki powinien tymczasowo ustąpić ze stanowiska?". W sondzie wzięło udział 700 osób, a ponad 80% głosujących odpowiedziało, że nie powinien.
Coś tu nie pasuje, tylko jeszcze nie wiem co... Może ktoś mnie oświeci.

63

aniag. ~aniag. (Gość)28.02.2025 12:17

Brawo dla Pani Radnej. Do tej pory RM to było kółeczko wzajemnej adoracji.

181

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat