Potykając się, można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się.
Można mieć swoje zdanie na temat prezydenta. Można je nawet publicznie wygłosić jak ktoś ma takie ciśnienie. Ale najpierw trzeba się zastanowić kim się samemu jest. Bo wyszła farsa. Mandat radnej to nie jest - niestety - przepustka do autorytetu, intelektu i charyzmy. Paniom radnym odbiło chyba bardziej niż prezydentowi.
Po co ten atak na Panią Agnieszke?
Jakby siedziała i nic nie mówiła to byłoby źle dla mieszkańców a dobrze dla innych polityków naszego miasta.
Obecnie widzę że jako jedyna się odzywa i sprzeciwia się temu wszystkiemu i coś stara się zrobić. Reszta tam chyba siedzi dla wolnego z pracy.
Czy robi to na pokaz, bardziej mi się wydaje że robi to żeby chciało nam się ponownie żyć w tym mieście.
że radni nie są tacy wojowniczy w kwestii niedoświetlenia ulic, smogu, kredytu na mediatekę, rozsypującego się starego miasta, masy lokali do wynajęcia w centrum, itd. Ale jak jest okazja do awantury bo ktoś popełnił błąd, to od razu bym.
Piotrków Trybunalski, miasto s*ksu i biznesu, żyje romansem swojego prezydenta, który wolałby ciszę Tytuł na jednym z portali,ale najbardziej mnie śmieszą osoby które mówią o hejcie o tym jakie to plotki,to się pytam czemu prezydent nie zaprzeczył ?życie prywatne?myślę że media które od rana o tym piszą pokazały jakie sprawy prywatne,i wiem że to nie koniec artykułów o tym panie to raczej wierzchołek góry lodowej
To już nie jest śmieszne ,poziom myślenia niektorych jest smutny wręcz ,zmienił kodeks ale zapomniał o jednym ze w chwili czynu obowiązywał stary kodeks.
A po co Prezydent wydał w lutym 2025 r. zarządzenie nr 52 w sprawie zasad etycznych, skoro nie są przestrzegane. Wszystkie zostały naruszone przez ostatnich aferzystów. WSTYD. Jeżeli chce się być osobą publiczną, urzędnikiem, prezydentem miasta, to trzeba mieć pojęcie o zasadach moralnych, etycznych, no i o tym co ma się robić. Inaczej wstyd i smród będzie się ciągnął za tym kimś do końca jego dni.
Piękne były na tej sesji słowa "afera rozporkowa", ale od poniedziałku, a najpóźniej od wtorku przestajemy grzebać w cudzym rozporku, bo dzieci wracają do szkoły i mogą czytać te o świńskim seksie... wiadomości.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!