metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
x. ~x. (Gość)26.02.2025 11:46

Pani Ch.A jest tak irytująca i wulgarna , że dziwie się że została radną , dziękuję mieszkańcom i sobie że miała ostatnie miejsce w gonitwie o prezydenture, strach pomyślec co by było jakby nie zajęła ostatniego druzgocącego miejsca

1016

POlewoj ~POlewoj (Gość)26.02.2025 11:45

No transmisja sesji z "JJ" Jurnym Julkiem ma wzięcie ;)

160

Myslewiecjestem ~Myslewiecjestem (Gość)26.02.2025 11:32

Pan Juliusz W. nie zaprzeczył doniesieniom o jego romansie z podwładną. Gdyby była to jedynie plotka na pewno by to zrobił. Myślę, że za miesiąc czy dwa zobaczymy ją u jego boku na imprezach miejskich.

200

? ~? (Gość)26.02.2025 10:38

Zbierać podpisy pod wnioskiem o referendum. Pójdzie lepiej jak z Chojniakiem. Piotrków nie może przez kolejne 5 lat trwać w stagnacji, bo zostaniemy zatęchłą dziurą już na zawsze. Wiernicki miał być nową, dynamiczną nadzieją na podniesienie się z kolan tego miasta. Nie spełnił żadnych nadziei, wręcz potęgując błędy poprzednika, zatrudniając całą rodzinę i znajomych, ośmieszając urząd w licznych aferach, wykazując się niekompetencją i brakiem podstawowej wiedzy w zarządzaniu miastem, tocząc polityczne gierki na koszt podatnika itp. Dość już tego "biznesmena".

476

Antyplatformiak ~Antyplatformiak (Gość)26.02.2025 10:52

Boją się, że mogłoby to przejść. Myślę, że należy zbierać podpisy pod odwołaniem pana prezydenta i zorganizowanie referendum - tego pan Staszek nam nie zakaże!

292

nie dopuścił? ~nie dopuścił? (Gość)26.02.2025 10:49

Demokracja po piotrkowsku? Czy prywatny folwark?

260

gość ? ~gość ? (Gość)26.02.2025 10:45

Prezydent niedojrzały, nieodpowiedzialny. Dostał mimo młodego wieku nasz mandat zaufania i zmarnotrawił to. Tak się nie postępuje na takim stanowisku. Moim zdaniem do wymiany póki czas, później może być za późno, nie wiadomo czym jeszcze nas zaskoczy. Zaufania już nie mam. Niech się najpierw nauczy, że nie można lekceważyć społeczeństwa.

411

Abc ~Abc (Gość)26.02.2025 10:44

Staszek broni swojego pryncypała. Wstyd że mamy takiego prezydenta i radnego. Jeśli to robił w czasie pracy to nie jest jego prywatna sprawa. Jeśli prezydent miał trochę godności i honoru to sam by się podał do dymisji

301

Kiki ~Kiki (Gość)26.02.2025 10:39

A ten wiceprzewodniczący Czyżyński co tak się cały czas cieszy? Tik nerwowy jakiś? Żal patrzeć!

170

Ufok ~Ufok (Gość)26.02.2025 10:35

Staszek tak łatwo władzy nie odda! Ale na szczęście wróże mu tylko jedną kadencję przewodniczącego :))) Myślę że nie stało się nic....

280

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat