Napewno lepsza od Chojniaka. Tak część z Was pisze nieomal pieśni chwalebne..., a co on takiego wielkiego zrobił przez ostatnie 12lat, wiecznie pogięty ze skwaszoną mina strateg i rekin biznesu no nasz Piotrkowski Kulczyk się znalazł, wozi się tylko po plebaniach i pomniki sobie stawia...piękny umysł żeby tak wybitnie pogrążyć w nicości miasto to są żarty, a nie prezydentura wybitnie zmarnowane 12lat...najniższe zarobki w całej Polsce - no sukces ogromny...wstyd i tyle. Dziękujemy serdecznie, koniec niszczenia tego miasta, emeryturka będzie już ładna za te 12 ostatnich lat...daj Pan spokój, wstydu oszczędź i nie startuj już więcej, trochę honoru!!!
Każdy lepszy od Chojniaka...jak dla mnie może być Radna Marlena.
Jeśli za plecami stoją ludzie z PO, Nowoczesnej, może SLD i PSL, to ja za taką kandydaturę dziękuję. Oni pokazali co robili przez 8 lat rządów w Polsce i teraz w samorządach. Chcemy prawicowego kandydata jak Pan Grzegorz Lorek.
Tylko potrafi się stroić i popisywać jaka to ona piękna,w rzeczywistości rewelacji wizualnej nie ma
Jak to co zrobił dla miasta wiele ja tam oddam głos na obecnego prezydenta.
Hospodi, pamiłuj! Tężnia prezią, a pisarz od "Lury na Petersburskiej" wicepreziem! Pora umierać...
Pan lub Pani o nicku kabaret, swoją wypowiedzią pokazał/ła że sam/a jest kabaretem. Świat nie oszalał, następne miesiące,i pewnie lata, pokażą doświadczenie Pani Marleny. Zasiadanie w Radzie Miasta Piotrkowa Tryb. dało już pierwsze możliwości w kontaktach z mieszkańcami i ich problemami. Kwestia wiedzy Pani Marleny jest bezsprzeczna. Czy Pan/i KABARET ma większe??? Jesli tak to proszę startować. Malkontentów tu dość, a odważnych zero. A co do wyglądu Pani Marleny.........chyba lepiej być elegancką niż nosić pognieciony garnitur.
Pomoc administracyjna na prezydenta hahahah a moze pomocnik przy produkcji bedzie dobrym kandydatem?Oto jestem :D.Kandyduje :D
ciekawe czy ta pani juz w starostwie udawala "prezydenta" :D wspolpracownicy wypowiedzcie sie :D
Śmieszna kandydatura żałosnych środowisk. Żeby zbudować sobie tężnię pod domem nie trzeba od razu startować w wyborach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!