Takich Lorków i Wężyków to Pan Chojniak lewą dziurką od nosa wciąga a prawą wypuszcza
Bawią mnie te komentarze klakierów z razem dla siebie, którym jak zwykle w okresie przedwyborczym niewygodnie siedzieć na stołku, z którego być może będzie się wyrzuconym. Najzabawniejszy argument: "czy ta Pani prowadziła kiedyś jakieś inwestycje" - bo Krzysztof Chojniak prowadził ich multum, tylko, że malowanie krawężnika i remont ulicy to nie jest inwestycja. Prezydent Chojniak zna się na inwestowaniu jak mało kto: budowa mediateki, która nawet nie będzie zarabiać na swoje utrzymanie za ile milionów? Rzeczywiście - normalny rekin biznesu z naszego pana prezydenta:D Ten geniusz zarządzania sprowadził też multum inwestorów, a jak wspaniale zarządza kulturą - tylu imprez dla przedszkolaków nie ma w żadnym innym mieście, remonty prowadzi się przemyślanie jak np. w Al. 800-lecia. Powstają też piękne parkingi, zwłaszcza w zabytkowych uliczkach. Kto podrzuci dalsze udane "inwestycje" pana Chojniaka?
Tak totalnego braku samokrytyki jeszcze nie widziałem. Tej Pani jacyś życzliwi powiedzieli , że jest świetnym kandydatem. Brak wiedzy, brak przygotowania na sesjach, infantylizm w pytaniach. Zadawanie pytań , żeby je tylko zadać. Ale również cynizm. Stawanie po stronie spraw niesłusznych, bo jest się w opozycji do wszystkiego. Ach szkoda mówić .Tej pani wróżę wielką porażkę. Ktoś jej to powinien powiedzieć.
Podoba mi się skowyt urzędowego towarzystwa wzajemnej adoracji. Skończy się kupowanie działeczek, zmiany zagospodarowania pod kolegów, przetargi dla znajomych, zatrudnianie tylko swoich, prywata i folwark, wydawanie bezmyślne publicznego grosza, najwyższe podatki zwykłe trwanie u władzy dla samej władzy. Jak dla mnie może być nawet Pani Marlena Wężyk Głowacka bo gada sensownie...ważne żeby popędziła towarzystwo i przewietrzyła urząd.
Ja się pytam jak to się stało, że ta pani mając 188 głosów została radną? Co to jest za ordynacja?!? Z takim wynikiem powinna zasiadać we wspólnocie mieszkaniowej, a nie w radzie miasta!!!!!!!!
Stopień niezadowolenia i zmęczenia obecnym prezydentem jest tak duży, że ktokolwiek wejdzie z nim do II tury to wygra. Osobiście kibicuję Pani Marlenie.
Każdy kto może i jest tego samego zdania co ja niech się postara, a nie tylko gada trzeba pogonić obecnego prezydenta!!! Żeby znowu nie było dużej podniety, a później płacz i kolejne lata oglądania wiecznie pokrzywionego Krzycha na fotelu prezydenta...napsuł już tyle, ze niech idzie gdzie indziej psuć, bo Piotrków jak Titanic idzie na dno pod jego rządami
Nie ma szans! Podczas debaty zostanie zagięta w pierwszej minucie nawet przez przedszkolaka. Polotu, błyskotliwości oraz inteligencji nie da się nauczyć. Nie da się tego udawać. Wyborcy wyczują szwindel na odległość.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!