Superrrr, nareszcie jakaś alternatywa. Piękna, mądra kobieta z fantastyczną prezencją i robi wiele dla mieszkańców. Jestem za wspólnie z cała rodzina!
Mam nadzieję, że ta Pani sama zrozunie, że jest bez doświadczenia i sama się wycofa
Zaraz po powrocie z wakacji, obecny Pan Prezydent powinien zacząć sprzątać swoje biurko.
I bardzo dobrze, koniec już rządów obecnego prezydenta, bo to miasto umiera, ten człowiek nie nadaje się na to stanowisko, niech wraca skąd przyszedł! Do boju Pani Marleno!
Ciekawa kandydatura.Osoba młoda,z pomysłami i zapałem do pracy. Dam jej szansę.
a ja tam bede popierał jej kandydaturę, inni kandydaci z panem Chojniakiem sie nie sprawdzają, to są panowie z ukłądami lub układem. Na ostatnim zdjeciu podpisującym umowe na remont budynku po byłej przychodni na Wojska Polskiego pan prezydent wyglądał na bardzo zmęczonego. dajmy mu już odpocząć, miasto odetchnie od zastawiania szkół przedszkoli i innych instytucji publicznych na poczet pożyczek łatających DZIURSKO budżetowe.
myśle, zę kobieta może wnieść świeżość w tym miescie, niestety umierającym mieście
Zapomniałem dodać ... Pani Marleno proszę zaprezentować całościowo swój plan działania !!! Piotrków liczy na Panią i nowe miejsca pracy zwłaszcza dla młodych kobiet i ambitnych kobiet. Jesteśmy z Panią ...
Wszyscy wiedzą, że w Piotrkowie źle się dzieje, że mediateka to szaleństwo w tej sytuacji finansowej miasta, że ludzie stąd wyjeżdżają za pracą itp. A na końcu wygra znowu uśmiechnięty Krzysztof - najprawdopodobniej w I turze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!