marzą mi się politycy, którzy nie swoje pieniądze nie będą brali w kredyt.
Budżet jak to p Burmistrz chwaliła zrównoważony itp ,tylko kiedy te fundusze dostaniemy? Pan Klimczak był bzdur o S12 na opowiadał i pojechał. Jak na razie wszystkie inwestycje są WO wykonywane nic nowego p Burmistrz.
A tak konkretnie to jaki dług całkowity ma ta gmina bo te 6 000 000 to tylko za ten 2025, a za wcześniejsze ile narosło ?
Brawo Pani Burmistrz!Życzę powodzenia w realizacji planów.
Może choć trochę dorównajmy inwestycja jak w gminie Wolbórz tam okoliczne wioski mają kanalizację sanitarna wodociągowa a unas nie ma nic nawet busy omijają nie które wioski przy zalewowe
Trzeba stworzyć więcej miejsc pracy dla swoich tołdich aby kasa pustoszała. Dla miasta Sulejowa nic nie będzie wszystko pójdzie na wieś a ja dalej nie mam drogi przed domem ciekawe jak długo jeszcze. Mineło już 20 lat
Nawzajem się uzupełniajmy, dlatego nawzajem tylko łącznie, a nie oddzielnie.
Ta rada to kabaret. Już pokazują, kupuję popcorn z Heliosa i czekam a to dopiero pokażą.. podobno juz radni o podwyżki wolaja? Prawda to ktos wie? Poczekajcie jeszcze trochę, się nie rozpędziła a jak się wykolei ta kolejka wąskotorowa Sulejow - Poniatow. Ja podziękuję ja z niej wysiadam. Oddalam glos ale juz wiem, ze zawiodllam sie na tych pociotkach. Trzecie Koryto
Mialo byc dla miasta nic i bedzie nic. Ale.jest gorzej bo dla wssi tez nic. Figa z makiem pasternakiem. Wstyd
a teraz kluczowe pytani ,ten budżet to z POZYSKANYCH środków ,czy tradycyjnie z PODNOSZENIA podatków lokalnych ,czyli za nasze pieniądze władza łaskawie coś zrobi /o podwyżkach dla rady nie wspominam/ ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!