Ta karuzela to się dopiero rozpędza niestety.Rozpasanie władzy po pol roku już sięga zenitu jeszcze trochę i sufit przebije.Tyle nowych etatów dla tlustych kotów pani burmistrz podwyżki dla całej szacownej rady skądś trzeba na to brać...kredyty kredyty długi brud zgnilizną zakłamanie ale za to świeci się wszystko z wierzchu jak psu..wiecie co a od środka gnój taki ze aż się wszystkim uleje
"rozwój odnawialnych źródeł energii"
a co z dofinansowaniem dla mieszkańców z programu na 2024 roku ? o które aplikował burmistrz Ostrowski, miało być finansowanie w maju, potem sierpniu, dalej w grudniu. Minął rok i nie ma i pewnie nie będzie
Ta rada to kabaret. Już pokazują, kupuję popcorn z Heliosa i czekam a to dopiero pokażą.. podobno juz radni o podwyżki wolaja? Prawda to ktos wie? Poczekajcie jeszcze trochę, się nie rozpędziła a jak się wykolei ta kolejka wąskotorowa Sulejow - Poniatow. Ja podziękuję ja z niej wysiadam. Oddalam glos ale juz wiem, ze zawiodllam sie na tych pociotkach. Trzecie Koryto
z budżetu - WPROWADZANIE gminnego transportu publicznego
kto na tym gminnym transporcie będzie zarabiał ?
Teraz jeździ gminny bus (z logo gminy) do Łazów, do Koła itd ..... , jeździ kompletnie pusty. Ludzie To są Nasze pieniądze, płacone jakieś prywatnej firmie
Brawo Pani Burmistrz!Życzę powodzenia w realizacji planów.
Radni wiedzą, że budżet nie jest z gumy, to radny Kulbat dokonał odkrycia.Tyle to wie każdy podatnik.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!