Radni wiedzą, że budżet nie jest z gumy, to radny Kulbat dokonał odkrycia.Tyle to wie każdy podatnik.
Brawo Pani Burmistrz!Życzę powodzenia w realizacji planów.
z budżetu - WPROWADZANIE gminnego transportu publicznego
kto na tym gminnym transporcie będzie zarabiał ?
Teraz jeździ gminny bus (z logo gminy) do Łazów, do Koła itd ..... , jeździ kompletnie pusty. Ludzie To są Nasze pieniądze, płacone jakieś prywatnej firmie
Ta rada to kabaret. Już pokazują, kupuję popcorn z Heliosa i czekam a to dopiero pokażą.. podobno juz radni o podwyżki wolaja? Prawda to ktos wie? Poczekajcie jeszcze trochę, się nie rozpędziła a jak się wykolei ta kolejka wąskotorowa Sulejow - Poniatow. Ja podziękuję ja z niej wysiadam. Oddalam glos ale juz wiem, ze zawiodllam sie na tych pociotkach. Trzecie Koryto
"rozwój odnawialnych źródeł energii"
a co z dofinansowaniem dla mieszkańców z programu na 2024 roku ? o które aplikował burmistrz Ostrowski, miało być finansowanie w maju, potem sierpniu, dalej w grudniu. Minął rok i nie ma i pewnie nie będzie
Ta karuzela to się dopiero rozpędza niestety.Rozpasanie władzy po pol roku już sięga zenitu jeszcze trochę i sufit przebije.Tyle nowych etatów dla tlustych kotów pani burmistrz podwyżki dla całej szacownej rady skądś trzeba na to brać...kredyty kredyty długi brud zgnilizną zakłamanie ale za to świeci się wszystko z wierzchu jak psu..wiecie co a od środka gnój taki ze aż się wszystkim uleje
A tak konkretnie to jaki dług całkowity ma ta gmina bo te 6 000 000 to tylko za ten 2025, a za wcześniejsze ile narosło ?
Nie rozumiem jak budżet zrównoważony jak trzeba dobrać 6 mln kredytu ? A może brak kasy zrównoważony kolejnym kredytem ?
Nie widzę w programie sprzątania gminy czyli co dalej będzie brudno ?
a teraz kluczowe pytani ,ten budżet to z POZYSKANYCH środków ,czy tradycyjnie z PODNOSZENIA podatków lokalnych ,czyli za nasze pieniądze władza łaskawie coś zrobi /o podwyżkach dla rady nie wspominam/ ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!