metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)02.05.2013 10:12

Dla posiadaczy pupili :)

00

hagdbahfg ~hagdbahfg (Gość)02.05.2013 10:55

Co się dziwić jak strażnicy chodzą i modlą sie w duchu żeby nie było interwencji. A wy tu o kupach i sprzątaniu i egzekwowaniu od mieszkańców pewnych zachowań. Nasza straż miejska to fikcja,etaty i wypłaty.

00

beret beretranga02.05.2013 11:03

To sprawa dla radnego Dziamdziory.

00

kaisaw ~kaisaw (Gość)02.05.2013 11:10

Informuje ,że tylko sprząta 1% właścicieli po psach,widzę to zawsze gdy idę do pracy.Chodniki są zanieczyszczone do tego stopnia,że można po tym g...ie jezdzić jak po lodzie.Tylko zwróć uwagę,,Paniusi,,lub Panu to tak cię wyzwią że szkoda gadać;;;Takie Państwo nadaje się tylko na wioskę.

00

P51 ~P51 (Gość)02.05.2013 11:10

...a połowa z tych psów jest wypuszczana samopas.
Właściciele są leniami do potęgi.Nawet jeśli "poświęcą się" i wyjdą z psem na spacer, to kupy raczej już nie sprzątną. A jak wspomniałem,połowie właścicieli nawet nie chce sie z psem wyjść-puszczają go po prostu wolno.I po co tu gadać androny o miłości do "braci mniejszych" - toć to zwykłe kłamstwo!
Wiem o czym mówię, bo w okolicy w której mieszkam codziennie ulica "patrolowana" jest przez te same 3-4 psy biegające bez opieki. Jeden z nich przeciska się przez szczebelki w ogrodzeniu swojego "pana"i cieszy sie wolnością ( w tym wolnością stawiania stolca gdzi popadnie ) do woli. Pan jest leniem śmierdzącym , któremu nie chce sie nawet naprawić ogrodzenia..."Szkoda", bo za tym ogrodzeniem jest jeszcze wielki dog, a jak on by się wydostał na ulicę, to okolica będzie skutecznie sparaliżowana...
Zatem apeluję do straży miejskiej, by reagowała także na psy biegające bez opieki - bo jest ich coraz więcej.

00

jajaja ~jajaja (Gość)02.05.2013 12:03

Co to trzeba mieć we łbie, by idąc z psem na smyczy pozwolić mu się zesrać 2m od piaskownicy, albo odlać na róg ławki(pozdrawiam dobrze ubraną damę, która udawała że mnie nie słyszy).
P.S. Sinia z peskiem?! Powiedziała moja zdziwiona córcia gdy jej opowiadałem, że świnie wychodzą na spacer z psami... . Kiedyś Jej to wytłumaczę.

00

Piotra ~Piotra (Gość)02.05.2013 12:05

Reksik ?

00

Radny ~Radny (Gość)02.05.2013 12:47

To jest działka Pana Alamy

00

mieszkaniec bloku ~mieszkaniec bloku (Gość)02.05.2013 13:20

Ja co rano z okna widze te same pieski pod oknem zalatwiające sie, planuje kupno aparatu fot. z dużym zoomem, zrobione zdjęcia bede naklejach na słupach ogloszeniowych albo tablicach przed klatką schodowa, kto się przyłącza?

00

97-300 97-300ranga02.05.2013 13:31

Skandal,przykro patrzeć jak pupilek 50kg wagi złamany w pół produkuje 0,5kg ekskrementów a pańcio,pańcia, pali głupa i patrzy w siną dal.Prawo jest dobre,tylko nikt go nie przestrzega a szczególnie panowie w mundurach.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat