metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
...pl ~...pl (Gość)23.09.2010 07:46

"kibic" napisał(a):
Natomiast ci, którzy idą na stadion z nożami i siekierami

NIE TE KLUBY...

00

EBE ~EBE (Gość)23.09.2010 11:21

Żal mi wszystkich jak ktoś nigdy nie miał doczynienia z władzą polską i uniknąl pałowania czy dostania gazem to nie wie jak jest sam miałem przypadek jak straż miejska czy policja wyskoczyła do mnie z pałką i tekst "chodź tu kur.." dla tego ze ktoś coś zrobił a potem ja tam byłem 5 min później i widzieli że szedłem takie władźe należy tempic bo mi się nie widzi za pare lat że moje dziecko dostanie pałą za nic. Policja i straż miejska za dużo sobie pozwala na wszystko wracam z kumplem z imprezy zajechali i zgarneli kumpli potem wychodzą z komendy jeden głowa rozcięta drugi pręgi na plecach i jak ktoś mi powie że policja i straż jest cacy to padne ze śmiechu. Kiedyś ktoś powiedział "Dobry pies to martwy pies" to nie są moje slowa i wiadomo że każdy ma prawo do życia ale policjant pałujący bezprawnie czlowieka to nie policjant bo tylko jedna błędna decyzja różni policjanta od przestepcy!

00

rusala ~rusala (Gość)23.09.2010 20:00

tylko widzew

00

cieciorka cieciorkaranga23.09.2010 20:46

"Normalny-Piotrkowianin" napisał(a):
Tyle gadasz a nic nie robisz :)

Jedna grupa gada, druga robi i jest jeszcze trzecia, ta najgorsza, co nie potrafi ani jednego, ani drugiego!

00

cieciorka cieciorkaranga23.09.2010 20:48

"EBE" napisał(a):
jedna błędna decyzja różni policjanta od przestepcy!

podobnie jak kibica od przestępcy...

00

Piotr Włostowic ~Piotr Włostowic (Gość)23.09.2010 21:06

"Normalny-Piotrkowianin" napisał(a):
Tyle gadasz a nic nie robisz :)

Ktoś jest od gadania, a ktoś od robienia. Świata nie zmienisz.

00

Piotr Włostowic EPI ~Piotr Włostowic EPI (Gość)24.09.2010 08:19

:) Można świat zmienić :)

00

ptb ~ptb (Gość)24.09.2010 09:51

pseudokibice? jesli wejdę do salonu samochodowego z baseballem i rozwalę samochody, pobije klientów to czy ktoś nazwie mnie pseudofanem motoryzacji?

00

RDMSK ~RDMSK (Gość)06.10.2010 14:13

zapraszamy do focusa :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat