NIE TE KLUBY...
Żal mi wszystkich jak ktoś nigdy nie miał doczynienia z władzą polską i uniknąl pałowania czy dostania gazem to nie wie jak jest sam miałem przypadek jak straż miejska czy policja wyskoczyła do mnie z pałką i tekst "chodź tu kur.." dla tego ze ktoś coś zrobił a potem ja tam byłem 5 min później i widzieli że szedłem takie władźe należy tempic bo mi się nie widzi za pare lat że moje dziecko dostanie pałą za nic. Policja i straż miejska za dużo sobie pozwala na wszystko wracam z kumplem z imprezy zajechali i zgarneli kumpli potem wychodzą z komendy jeden głowa rozcięta drugi pręgi na plecach i jak ktoś mi powie że policja i straż jest cacy to padne ze śmiechu. Kiedyś ktoś powiedział "Dobry pies to martwy pies" to nie są moje slowa i wiadomo że każdy ma prawo do życia ale policjant pałujący bezprawnie czlowieka to nie policjant bo tylko jedna błędna decyzja różni policjanta od przestepcy!
Jedna grupa gada, druga robi i jest jeszcze trzecia, ta najgorsza, co nie potrafi ani jednego, ani drugiego!
podobnie jak kibica od przestępcy...
Ktoś jest od gadania, a ktoś od robienia. Świata nie zmienisz.
pseudokibice? jesli wejdę do salonu samochodowego z baseballem i rozwalę samochody, pobije klientów to czy ktoś nazwie mnie pseudofanem motoryzacji?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!