A ty bronisz stadionowych chuliganów. I niech ich pałują ile wejdzie. Nie popieram łobuzów. Jak nie potrafią się zachować to niech siedzą w domu. A ich ojcowie noszą chyba spodnie na szelkach.
jestes nienormalny kiboli trzeba palowac ,a jesli byloby tam moje dziecko bez kominiarki to tez by mialo prawo dostac razod policjantow a drogi raz ode mnie ze sie zachowac nie umie.
tak zeby mogli strzelac i samosady wykonywac , juz sie do nie j przyjmuje i robie czystki. odrazu swiat bylby lepszy
Biedni pseudokibice! Jak można pozwalać na takie bezprawie służb mundurowych!
Nie wdawać się w gadkę z bezmózgami, fanami ITI gazety wyborczej i innego ścierwa. Polskę oglądają w internecie, w dupie byli gówno widzieli...
Kto ma wiedzieć ten wie jak jest. Prowokacje policji już na stacji w Piotrkowie teksty tupu zaraz gaz do pociągu wrzucamy... Precz z komuną.
TRWAJ W TYM CO KOCHASZ WIDZEW FCP!
Wychowanie przez sport!
Więc o so sie właśsiwie roshoźzi?
http://tiny.pl/hrjf9
A to nie OTAKE my walczyli Polskie?
Piotr Włostowic- znowu smutkiem "zalatuje" od Ciebie.
Jak zwykle ty masz coś do powiedzenia.
Tyle gadasz a nic nie robisz :)
To nie są pseudokibice! Pseudokibicem to może być ktoś, kto idzie na mecz, ale np. nie ma pojęcia, co to jest spalony, czyli nie zna się wogóle na piłce, a udaje kibica. Ale on jest nieszkodliwy i ja nie mam nic przeciwko takim pseudokibicom. Natomiast ci, którzy idą na stadion z nożami i siekierami, to nie żadni pseudokibice tylko bandyci i tak należy ich traktować, tzn. przede wszystkim solidnie spałować, a później jak najsurowiej karać sądownie. Nie ma innej drogi, trzeba konsekwentnie gnoić tych złamanasów. Swoją drogą, za komuny chyba było inaczej. Pamiętam jak w 1981 r. w maju, albo w czerwcu byłem w Łodzi na Widzewie na meczu z Legią (grał jeszcze W. Smolarek!). Chuligani z W-wy wtargnęli na boisko i chcieli przerwać mecz. Zaraz do akcji wkroczyli milicjanci i ZOMO-wcy i spuścili im takie pałowanie, że może się chociaż niektórym odechciało. (Był też epizod humorystyczny, pokazywany później w TV, bo jeden ZOMO-wiec przez pomyłkę spałował drugiego ZOMO-wca. No, ale dzisiaj mamy tzw. demokrację i się cackamy z łobuzami, bo prawa człowieka, bo Unia itd. Do bani z taką demokracją...
znowu wszystko popsuła policja, chłopaki chcieli pomóc naszym strzelić gola to jak zwykle ich nie dopuścili
noo.. ale juz byli blisko, próbować trzeba zawsze :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!