Panie Komendancie tylko że w Piotrkowie w niektórych miejscach te ścieżki zaczynają się i kończą za chwilę i już dalej nie ma jak jechać. Nie ma logicznego połączenia tych odcinków. A co pan powie o ścieżce która jest na ul. Polnej od ul. Daniłowskiego do ul. Wyspiańskiego - to jest ewenement na skalę Piotrkowa . To powinien być za nią Oskar dla tego kto to wymyślił, zapraszam na wycieczkę:)
Przypominam: jeżeli na prawym pasie, zatrzymuje się pojazd w celu przepuszczenia pieszego, to na lewym pasie pojazd musi się także zatrzymać - przypominam to w szczególności kierowcą poruszającym się Armii Krajowej.
A czy pan komendant wie że jak jadę rowerem do sklepu przy ruchliwej ulicy to skorzystam z chodnika tego który jest po danej stronie, nawet jeśli jest ścieżka rowerowa pod drugiej stronie, po to by dwukrotnie nie przekraczać jezdni (np na Sikorskiego). A to w trosce o moje bezpieczeństwo i innych uczestników ruchu. A Straż Miejska nie ma prawa narażać mojego zdrowia i życia i nakazywać jazdy nie zgodnej z logiką, nie straszcie mandatem bo ja was postraszę sądem. Puki nie będzie po każdej stronie jezdni ścieżek, będę jechał po chodniku bo to jest bezpieczniejsze niż jazda po jezdni! Myślę że lobby rowerowe powinno stanowczo zareagować na takie stanowisko Staży. Niech sobie wrogów znajdują gdzie indziej!
hahhahhaha proponuję bardziej zapoznać się z przepisami o ruchu drogowym :D :D
Ale jadu w tych wszystkich komentarzach... a sprawa jest prosta - szanować rowerzystów, pieszych i samochody. Więcej uśmiechu pajace - z takiego założenia zawsze wychodzę przemieszczając się po mieście.
A ktoś napisał chamy z rej. EP,chyba chciał napisać chamy z rej. EPI tylko brakło mu odwagi się przyznać że samochodem po mieście to jak traktorem po polu,czyli nie trzeba sygnalizować manewrów i stosować się do przepisów... A rowerzyści to plaga i niestety widząc takiego na drodze noga z gazu i szerokim łukiem
kogo to obchodzi trolu styropianowy?
uważaj ,żeby cię kiedyś ktoś nie zsadził z tego rowerka i nie do
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!