metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ZŁA ~ZŁA (Gość)02.01.2018 12:43

Wiadomo,że od lat jest tradycja z fajerwerkami - nawet kolo Wieży Ciśnień puszczano piękne fajerwerki,więc dlaczego właściciele psów i kotów nie trzymają swoich pupili w mieszkaniu ?Tam mają bezpieczeństwo,sama też mam psa i od lat trzymam go w domu w takim czasie i nic mu nie grozi.

212

ds ~ds (Gość)02.01.2018 12:08

a jest tam gdzies moj stary, mial na obróżce HPF

45

mom ~mom (Gość)02.01.2018 13:24

Fajerwerki zwyczajowo dozwolone są na Wielkanoc i Sylwester/Nowy Rok ............... z kolei psy ujadają 365 dni w roku i 24 godz. na dobę, ponadto na spacerach kąsają ludzi ........... Pani Naczelnik a może pomyśli Pani i rozwiąże ten problem ........... U.M. ma jeszcze jeden wolny wakat, proszę się starać o miejsce ..................

1110

ge ~ge (Gość)02.01.2018 14:06

Coroczne rozwodzenie się nad losem psów... . Skoro te psy mają właścicieli, to właściciel ma obowiązek sprzątać po pupilu i dbać o niego każdego dnia w roku.
Mnie bardziej szkoda dzikich ptaków. Np. pustułek gniazdujących na wierzy ciśnień, na budynku komendy policji czy u oo. Bernardynów.

144

super zgryżliwy ~super zgryżliwy (Gość)02.01.2018 12:13

To nawet psy mają więcej rozumu od debili którzy pasjonują się wytwarzaniem nadmiernego hałasu, a może wysłać ich gdzieś gdzie trwa wojna i wtedy sprawdziła by się ich przydatność do życia.

2110

gość ~gość (Gość)02.01.2018 15:02

Mój pies dopiero jest w 7 niebie jak sie strzela.Tak sie rozwsciecza ze strach

32

ech ~ech (Gość)02.01.2018 17:15

Sylwester jest raz w roku ,a psy szczekają i wyją cały rok a to jest uciążliwe zwłaszcza dla mieszkańców bloków.

105

gość ~gość (Gość)02.01.2018 18:46

Jak zwykle problem jest po sylwestrze. Ludzie chcą się bawić. Po co im zabraniać w końcu fajerwerki sa raz w roku. A jesli chodzi o zwierzaki i ich strach , to przeciez są sposoby zeby ten stres zmniejszyć. Jeśli ktos nie chce ich wpuszczać do domu jak ja to robie to po prostu obrze zabezpieczyć. To tylko jedna noc, można sie przecież wysilić.

63

gość ~gość (Gość)02.01.2018 19:50

pilnowac psow a nie plakac jakby posesja byla zamknieta albo pies na smyczy to gdzie ma spierd....

91

stanisława ~stanisława (Gość)02.01.2018 12:55

A dziko żyjące koty to jeszcze do tej pory nie powychodziły z ukrycia.

80

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat