witajcie,
ja mieszkam we Wlodzimierzowie i też mam dosyć tego remontu. On podobno ma być jescze przyszłym roku. A najgorsze jest ta jazda busami. Kurcze postawili na Łęczyńskiej znak przystankowy. Znaczy przykręcili go do słupa. I na tym konie, ani rozkładu jazdy ani nic. A stary przystanek przenieśli daleko 2 km teraz trzeba drałować. A tak to miałam kilometr do głównego przystanki co był przymoście. Owsze zrobili zatoczkę na przystanek. Ale autobusy jadzące do piotrkowa się nie zatrzymują. Beznadzieja. Tylko jadace do Sulejowa tam stają. Ciekawe gdzie to trzeba zgłosić, aby na przystankach wywieszli rozkład jazdy.
Poważny człowiek nawet by nie proponował tego sposobu. To właśnie przez łamiących zakaz i wciskających się później, wymuszających pierwszeństwo, korki są jeszcze większe.
Autobusy jadące w kierunku Piotrkowa stają przy DK12 - jakieś 500 metrów w stronę Sulejowa od mostu. A co do braku rozkładów proponuję zgłosić do PKS-u i Starostwa Powiatowego.
klapa a to ty pierwszy raz w życiu jedziesz busem !!! kierowcy busów mają rozkłady wiec pytaj się ich to ci dadzą !!
Niestety, kolejny raz wyszło na moje!
Władza przerwała robotę na drodze, żeby nie denerwować narodu przed wyborami. Wybory minęły - i znowu można pokazać narodowi gdzie się go ma tak naprawdę.
oj przemęczmy się jeszcze 1.5 miesiąca i przyjadą i będą otwierać nowy most, będą rozdawać drobne upominki.
Hehe, już po imprezach typu dożynki i wybory, więc wracamy do starej, dobrej drogowej polskiej tradycji ;-),
czyli olewania kierowców i mieszkańców przez GDDKiA i wykonawców;-)
I co im teraz zrobicie, hehe;-)
Mam pytanie.
Dlaczego tej informacji nie przekazano w ubiegłym tygodniu?
Pytanie jest kierowane do Pana Macieja Zalewskiego.
Przepraszam ale sugerując się zdjęciem czy oni oprócz wahadełka wprowadzili na tym odcinku ruch angielski?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!