metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
olla5034 ~olla5034 (Gość)12.10.2011 09:53

Masakra,znowu korki!!!!!!!!

00

P51 ~P51 (Gość)12.10.2011 09:56

Z dodanego do artykułu zdjęcia wynika,że mamy w Polsce ruch lewostronny...
;->

00

Doker ~Doker (Gość)12.10.2011 09:57

Ja tu czegoś nie rozumiem. Najłatwiej przywrócić wahadło i korki aż do grudnia ale czy naprawdę już teraz wymagają tego prace "przyłączeniowe" drogi od strony Piotrkowa? Tam został jeszcze spory odcinek piachu - po co od razu robić wahadło? Znów wychodzi debilizm wykonawcy, który dodatkowo ma kierowców głęboko w Rowie Mariańskim.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.10.2011 10:05

Cytuję:
Dodaje, że jeśli wybieramy się w najbliższym czasie w okolice Sieradza, czy Radomia to postarajmy się wziąć mapę, usiąść i pomyśleć, czy nie lepiej poszukać nieco dalszej drogi

O co chodzi z tym Sieradzem? Czy ktoś normalny jeździ z Piotrkowa Trybunalskiego do Sieradza przez Przygłów? LOL

00

anty ~anty (Gość)12.10.2011 10:07

A czy GddiK naprawi nawierzchnię 12 po otworzeniu mostu? Troszeczkę się zużyła przez te korki.

00

Tomasz ~Tomasz (Gość)12.10.2011 10:11

Witam.
Jutro jadę z Kielc do Łodzi. Będę w tej okolicy około 8-8.30.
Przeglądałem mapę ale nie za bardzo widzę jakiś rozsądnych objazdów.
Byłbym wdzięczny, za jakąś poradę czy podpowiedź.
Zastanawiałem się nawet nad trasą przez Radomsko, ale to nadłożenie 40km.
Pozdrawiam!

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.10.2011 10:24

"Tomasz" napisał(a):
Witam.
Pozdrawiam!

Może lepiej w Żarnowie odbić na Opoczno i dalej przez Tomaszów Mazowiecki?

00

szczawik szczawikranga12.10.2011 10:26

"Tomasz" napisał(a):
~Tomasz (Gość)
11 minut temu, 10:11
Witam.
Pozdrawiam!

moze jak masz gps zobacz droge z Sulejowa na Tomaszow Mazowiecki i pozniej na Lodz? nie mam pojecia jednak w jakim stanie sa tam drogi, ale to jest okolo 80km, czyli o 20km wiecej niz przez Piotrkow Trybunalski.

00

Mac ~Mac (Gość)12.10.2011 10:36

@ Tomasz: jest kilka sposobów na ominięcie korka
1. Jedziesz przez Sulejów i za stacją benzynową zjeżdżasz na prawą stronę i jedziesz wzdłuż trasy polną drogą pod lasem. Ta trasa ma jeden minus. Postawili tam niedawno znak zakaz wjazdu lub zakaz ruchu dla nie-mieszkańców. Jeśli nie wyskoczy facet ze swoją żonką i nie zatarasują Ci drogi to ominiesz korek i wyjedziesz przed samym mostem (oczywiście muszą Cię wpuścić).
2. Skręcasz w Sulejowie i kierujesz się na Kurnędz-łęczno a na rozwidleniu skręcasz na Piotrków (czyli na włodzimierzów) w ten sposób dotrzesz do remontowanego mostu ale z drugiej strony. Tutaj też moższ postać w korku ale na pewno nie tyle co na dk.
3. Tak jak w ptk 2 tylko na rozwidleniu nie skręcasz na włodzimierzów tylko jedziesz prosto (w wioskę) piachową drogą. Jedziesz cały czas prosto przez las (uwaga będzie dużo dziur i wybojów). Wyjeżdzasz z lasu, pokonujesz most na luciąży, prejeżdżasz przez Kłudzice, następnie przez Witów i tutaj możesz skręcić do Poniwatowa i na Piotrkó (wracasz na DK) albo możesz wjechać do Piotrkowa przez Zalesice.
W Piotrkowie odnajdujesz Wojska Polskiego i koło Kauflandu skręcasz na starą drogę na Łódź

00

yasioo ~yasioo (Gość)12.10.2011 10:41

"Mac" napisał(a):
Jedziesz cały czas prosto przez las (uwaga będzie dużo dziur i wybojów).

ta droga to masakra, dziura na dziurze, jak chcesz oszczedzic auto to odradzam, chyba ze masz 4x4 albo jakiegos starego trupa i nie dbasz o niego.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat