Ile dajecie księdzu po kolędzie? Ja mu daje 15 sekund i spuszczam psy
A ja znam takiego jednego księdza pazernego na pieniądze do potęgi n-tej, że psa do Berlina by pognał za złotówką, ale uczciwie inwestuje w parafię pod nadzorem rady parafialnej.Moją wypowiedź dedykuję co niektórym księżom proboszczom ...
W parafii Witów jest nowocześnie- ks. proboszcz nie chodzi po kolędzie !!
Drzwi mojego domu są zawsze otwarte dla księdza i jest w nim mile widziany.
Tutaj piszecie, że nie przyjmujecie, bo taka jest moda, a w rzeczywistości to pierwsi jesteście, nawet czekacie na ulicy po księdza ;-)
Oj nie będzie przyjęty z otwartymi ramionami, co ja gadam w ogóle nie będzie przyjęty
jakie miasto takie komentarze. trzymajcie się zasady nie uczestniczę w czymś nie wypowiadam się .jeżeli nie przyjmujesz po kolędzie księdza po co te docinki . chojrak w necie picka w świecie.
My z sąsiadami umówiliśmy się ,że dajemy po 20zł.Inflacja wysoko Rząd mówi ,że jest wspaniale to i 20 dychy wystarczą.
To jest tragiczne.Średniowiecze.Po co miałbym księdza do domu wpuszczac i jeszcze mu hajs dawac?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!