Wiele słów ciśnie mi się na usta. Na temat Pana Dziemdziory i kibicujących mediów. Niestety słowa te nie nadają się na publiczne forum.
Polecam przejść się chodnikami, pełno dziur, kałuż oraz psich kup!
Zabawny artykulik: jako żywo przypomina mi teksty z minionej epoki: "Nawet podczas korzystania z toalety pierwszy sekretarz zauważył zbytnią szorstkość papieru toaletowego"
Tak trzymać panie Janie. Zazdrośnicy boją się, takich jak pan radnych społeczników, a w szczególności milczący radni i podnoszący rękę do góry w zależności kiedy przewodniczący komisji podniesie. Jest taka radna J.W. która zadając pytanie radnym podczas głosowania nad projektem uchwały na posiedzeniach komisji Polityki Gospodarczej i Spraw Mieszkaniowych pyta: Kto jest za i jednocześnie zadziera rękę do góry żeby pozostali członkowie komisji której ona przewodniczy wiedzieli jak maja głosować żeby nie było pomyłki. Takich to mamy radnych w tej kadencji. Na szczęście już niedługo bo na jesień wybory i trzeba wymienić skład rady w 80 procentach. Radni PO Urszula Czubała i Ludomir Pencina niech zapomną, że zostaną ponownie wybrani. Zachowanie stonki ziemniaczanej nie jest dobrym przykładem dla radnych.
Czy z upływem lat rozumu mniej? Szkoda mi takich ludzi. W dawnych czasach mieli zajęcie - gnębili innych, dziś z nudów - gnębią rzeczywistośc
Nie trzeba być radnym, żeby na co dzień widzieć zapyziałość, brud, niedbalstwo czyli brak gospodarza w naszym pueblo.
Przypominam Panu Dziemdziorze, że radio strefa fm i portal epiotrkow nie jest zarządcą dróg. Problemy radzę przekazywać bezpośrednio do Zarządu Dróg i Utrzymania Miasta. Widzę, że kapowanie jest głęboko zakorzenione we krwi.
Zielone światło al. Armii Krajowej do skrętu w lewo w ul. Słowackiego palą się 3 sekundy.
Dobrze!trzeba wytykać błędy.Tylko władza jest zadowolona z tego w którym kierunku podąża Piotrków.A to napewno nie jest dobry kierunek!
Co dzieje się z radnym, który jest bezprawnie i powinien oddać mandat ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!