fajnie że ten Pan widzi problemy w mieście...lecz patrząc obiektywnie to są to problemiki jakieś duperele.że rozkladu brak ?? na takich przystankach to w 1 dzien powiesza a na 2 łobuzy wyrwią...trzeba zając sie poważniejszymi sprawami
na poważne sprawy mieszkańców składają się każde małe i duże problemiki. ale czytając twoje komentarze mam wrażenie że nie każdy zwój prawidłowo ci działa
dajcie spokój obywatelu-towarzyszu milicjancie
~cytaty - rozumiem ciebie bo ja nie myśle jak każdy....większość ludzi widzi to co im powie tv bądź tam jakiś tzw. "polityk" i wierzy w wiekszosc słowek wypowiedzianych przez ludzi z telewizji :) zgadza się każdy problem należy rozwiązać nawet ten najmniejszy...ale zacznijmy rozwiązywać te ważniejsze i większe...
Rozumiem to, że pomimo krytyki będzie Pan nadal zajmował się krzywymi znakami. Jest to lekceważenie wyborców z których pieniędzy Pan żyje oraz utrata głosów. Ten wpis zostanie zapamiętany.
zacznijmy czyli kto? ważniejsze i większe czyli co? daj mi przykład radnego który cokolwiek zrobił czy rozwiązał jakiś problem większy czy mniejszy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!