Przypominam: SLD popiera projekt przybliżający prywatyzację lasów państwowych.
Panie Janku za te obrazajace słowa pod Pana adresem to zastanowiłbym się czy nie złożyć kiedyś zawiadomienia o pomówienia itp . Niech Pan się nie poddaje i działa dalej .
Brak rozkładów jazdy? Mi się raczej rzuca brak emzetek, ale cóż - młodszy jestem:-)
A kto doprowadził do sprzedaży czy upadku przemysł lekki,hutniczy,stoczniowy i inne gałęzie gospodarki?
styropiany przefarbowane później na pisdzielce.
Jeszcze jakieś pytania trolu?
Odpowiadam: Unia wolności wraz z Balcerowiczem i Hanną Suchocką którą wspierał wtedy młody Tusk z KLD. Porozumienia Centrum tutaj nie widzę.
Gdzie uczą takich fajnych wrzut ? w komentarzach na gazecie.pl czy pod budką z piwem ?
Pozdrawiam sympatyków!!!Dla malkontentów mam niedobrą informację, będę dalej robił to co do tej pory - ha! ha! ha!
Przyjdź kiedyś na posiedzenie rady miasta a zobaczysz i usłyszysz jakich spraw dotyczą wnioski i interpelacje radnych koalicji Razem dla Piotrkowa, Platformy Obywatelskiej i PSL. Wszystkie zgłaszane przez nich sprawy można by załatwić telefonicznie. Ale na obradach jest radio, telewizja i prasa. Aktywność radnych podczas każdej niemal sesji to gra na pokaz pod publikę. Pokaż mi chociaż jednego radnego oprócz J.Dz. który zanim został odwołany z funkcji przewodniczącego rady miasta, dyżurował tak jak radny J.Dziemdziora 2 razy dziennie po kilka godzin w gabinecie przewodniczącego rady miasta od poniedziałku dom piątku. A smaczne świeże ciasteczka zawsze stały na stole oczywiście kupowane za prywatne pieniądze pana radnego J.Dz. Odwołali go bo był im niewygodny był za dobry i bardzo skuteczny jak żaden z radnych i poprzedniej i obecnej kadencji. Hucpa nie znosi odważnie mówiących patrzących na ręce władzy wykonawczej.
Będąc na posiedzeniu komisji do spraw bardzo ważnych, czułam się jak na planie filmu "Świat według Kiepskich" ;) To jest jeden wielki cyrk i paplanina gorsza, niż dzieci z podstawówki.
Choćby nie wiem jak się starał radny Dziemdziora, dla pewnych "stron" i tak będzie beee i niedobry ;) bo nie każdy lubi tańczyć, jak mu zagrają...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!