metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mol molranga12.02.2014 17:47

Przypominam: SLD popiera projekt przybliżający prywatyzację lasów państwowych.

84

simson ~simson (Gość)12.02.2014 19:04

Panie Janku za te obrazajace słowa pod Pana adresem to zastanowiłbym się czy nie złożyć kiedyś zawiadomienia o pomówienia itp . Niech Pan się nie poddaje i działa dalej .

75

MZK ~MZK (Gość)12.02.2014 19:23

Brak rozkładów jazdy? Mi się raczej rzuca brak emzetek, ale cóż - młodszy jestem:-)

41

buhahaha ~buhahaha (Gość)12.02.2014 20:40

jANEK czemu sie podpisujesz simson ?

35

jethro ~jethro (Gość)12.02.2014 21:09

"mol" napisał(a):

A kto doprowadził do sprzedaży czy upadku przemysł lekki,hutniczy,stoczniowy i inne gałęzie gospodarki?
styropiany przefarbowane później na pisdzielce.
Jeszcze jakieś pytania trolu?

Komentarz był edytowany przez autora: 12.02.2014 21:10

56

strzelba strzelbaranga12.02.2014 22:03

"jethro" napisał(a):
"mol" napisał(a):
A kto doprowadził do sprzedaży czy upadku przemysł lekki,hutniczy,stoczniowy i inne gałęzie gospodarki?
Jeszcze jakieś pytania trolu?

Odpowiadam: Unia wolności wraz z Balcerowiczem i Hanną Suchocką którą wspierał wtedy młody Tusk z KLD. Porozumienia Centrum tutaj nie widzę.

100

Ja_też_mam_taką_fajną_ksywkę_jak_TY ~Ja_też_mam_taką_fajną_ksywkę_jak_TY (Gość)12.02.2014 23:09

"jethro" napisał(a):

Gdzie uczą takich fajnych wrzut ? w komentarzach na gazecie.pl czy pod budką z piwem ?

54

radny RM - Jan Dziemdziora ~radny RM - Jan Dziemdziora (Gość)13.02.2014 07:07

Pozdrawiam sympatyków!!!Dla malkontentów mam niedobrą informację, będę dalej robił to co do tej pory - ha! ha! ha!

88

jestem i będę ~jestem i będę (Gość)13.02.2014 09:35

"antydebil" napisał(a):
DOKŁADNIE zglosilby tam gdzie trzeba jakby mu naprawdę zalezalo na dobru mieszkańców i te pierdoly bylyby juz dawni naprawione ale nie to lepiej leciec do redakcji do radia do tv i nieprawidłowości te nadal istnieją a mogłyby juz byc dawno naprawione ale panowi zależny na rozgłosie i tyle

Przyjdź kiedyś na posiedzenie rady miasta a zobaczysz i usłyszysz jakich spraw dotyczą wnioski i interpelacje radnych koalicji Razem dla Piotrkowa, Platformy Obywatelskiej i PSL. Wszystkie zgłaszane przez nich sprawy można by załatwić telefonicznie. Ale na obradach jest radio, telewizja i prasa. Aktywność radnych podczas każdej niemal sesji to gra na pokaz pod publikę. Pokaż mi chociaż jednego radnego oprócz J.Dz. który zanim został odwołany z funkcji przewodniczącego rady miasta, dyżurował tak jak radny J.Dziemdziora 2 razy dziennie po kilka godzin w gabinecie przewodniczącego rady miasta od poniedziałku dom piątku. A smaczne świeże ciasteczka zawsze stały na stole oczywiście kupowane za prywatne pieniądze pana radnego J.Dz. Odwołali go bo był im niewygodny był za dobry i bardzo skuteczny jak żaden z radnych i poprzedniej i obecnej kadencji. Hucpa nie znosi odważnie mówiących patrzących na ręce władzy wykonawczej.

54

Zanzi ~Zanzi (Gość)13.02.2014 09:56

"jestem-i-bede" napisał(a):
Przyjdź kiedyś na posiedzenie rady miasta a zobaczysz i usłyszysz jakich spraw dotyczą wnioski i interpelacje radnych koalicji Razem dla Piotrkowa, Platformy Obywatelskiej i PSL. Wszystkie zgłaszane przez nich sprawy można by załatwić telefonicznie. Ale na obradach jest radio, telewizja i prasa. Aktywność radnych podczas każdej niemal sesji to gra na pokaz pod publikę.

Będąc na posiedzeniu komisji do spraw bardzo ważnych, czułam się jak na planie filmu "Świat według Kiepskich" ;) To jest jeden wielki cyrk i paplanina gorsza, niż dzieci z podstawówki.

"jestem-i-bede" napisał(a):
Odwołali go bo był im niewygodny był za dobry i bardzo skuteczny jak żaden z radnych i poprzedniej i obecnej kadencji. Hucpa nie znosi odważnie mówiących patrzących na ręce władzy wykonawczej.

Choćby nie wiem jak się starał radny Dziemdziora, dla pewnych "stron" i tak będzie beee i niedobry ;) bo nie każdy lubi tańczyć, jak mu zagrają...

34

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat