tak Januszu, ja też pójdę wybrać prezydenta, ale za rok,jak będa wybory, 15 września zostanę w domu i nie pójdę na referendum, jak mi każe pani Radziszewska z Platformy Obywatelskiej: Milicja też kiedyś była obywatelska, tak samo jak platforma
to chyba tez martens, tylko z niezarejestrowanego nicka: dowcipy "nie pij wody z kaloryfera", "nie żryj placków z chodnika" to w jego stylu: pisz złamasie z zarejestrowanego nicka 15 września wieczorem schlasz się ze smutku
7 lat mija, gdy odcięto was od koryta. 7 lat, gdy przetargi nie są ustawiane. 7 lat, gdy Piotrków pięknieje. Ileż żółci się w was nagromadziło, że nie możecie poczekać na normalny tryb wyborczy. Zepsuć łatwo, ale trudniej odbudować. Prezydent jest spoko. 15 WRZEŚNIA NA REFERENDUM NIE IDZIEMY.
kogo to obchodzi?
NNNIIIEEE IIIIDDDEEEE na referendum!!! Nikt nie moze rzadzic z tamtej ekipy , az strach pomyslec co by sie dzialo
NNNIIIEEE IIIIDDDEEEE na referendum!!! Nikt nie moze rzadzic z tamtej ekipy , az strach pomyslec co by sie dzialo
mnie to obchodzi,jak sara nie idzie to ja tez nie idę i moi znajomi nie pójdą i znajomi moich znajomych też nie pójdą. Sara dała nam ważną informację
w d..ie mamy tą informacje,tak samo jak ciebie i tym podobnych oszołomów szczekających tu od samego rana.
Paniał?
oj z bolszewicka to zabrzmiało, dawna szkoła NKWD typuję potem służba w SB, albo akademia polityczna i służba w KBW. Mój drogi: takich jak ty i takich, co chcą się do władzy dostać już przez 50 lat przerabialiśmy; nasz błąd, że nie zrobiliśmy wersji rumuńskiej, tylko ubecką uwłaszczeniówkę zastosowaliśmy; ale poczekaj: wkurw w narodzie się już rodzi i was jeszcze rozliczymy, do rządzenia już was więcej nie dopuścimy. Piotrkowem będzie rządził Krzysztof Chojniak, bo NIE pójdziemy na referendum 15 września
o to musisz zapytać jednego z koalicji "Razem dla koryta".
Czy on czasem nie kończył szkoły moskiewskiej?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!