Róbta co chceta, aby tylko było wreszcie mieszczanom piotrkowskiego grodu dobrze i żeby ta wichrzycielka nie miała powodu do organizowania burd w rynku trybunalskim, bo ludzie chcą tu żyć w spokoju i mają jej dosyć.
I znowu tylko gorzkie żale i żadnej konstrukrywności. Szkoda było mojego głosu. Widać braki merytoryczne i pomysłu. Myślałam że powiedzą coś ciekawego A tu tylko typowe polskie narzekanie i szukanie wszędzie spisków aby mieć wytłumaczenie braku pomysłu na dalszy ciąg
Oj magistrackie trolle......znowu knujecie? znowu lustrujecie zgodnie z moskiewską szkołą swego guru??? różnica taka, że "koziołek" nie jest osobą publiczną, obowiązuje RODO no i nie trwoni publicznych pieniędzy. Może pogrzebmy u Was??? :):) oj dużo się znajdzie, za dużo jak na stanowiska , które piastujecie matołki.....
u nas w szkole na początku były zdania podzielone jedni popierali inni nie a teraz jak rozmawiam to 90% kolegów i koleżanek idzie głosować za odwołaniem.
Tu potrzeba mądrości króla Salomona. Pamiętacie przypowieść o 2 kobietach i dziecku? Każda z nich mówiła że jest matką. Król kazał przeciąć dziecko na pół i podzielić je między kobiety. Prawdziwa matka zrezygnowała z dziecka - by żyło. A fałszywa za wszelką cenę chciała podziału. Bez względu na koszty. Tu też tak jest. Za wszelką cenę byle postawić na swoim. Nieważne koszty. Nieważne że zaraz wybory.
Brawo i to mi się podoba. Jak walczyć w imię swoich idei to do końca i wierzyć w ich realizację i nie poddawać się. U nas w Sulejowie tez tak było. Odsunięto od władzy poprzednika, a teraz trzeba będzie odsuwać obecnego.
Proszę najpierw zajrzeć na swoje podwórko co robicie potem innych krytykować cwaniaczki
Wreszcie widać jakąś nadzieję dla tego miasta. Drodzy mieszkańcy, dziękuję za to, że budzicie się z letargu. Trudną sytuację obueateli w tym kraju zmienić można tylko zaczynając od swojego podwórka. Niech władza zacznie szanować w końcu swojego chlebodawcę!!! To oni są dla nas a nie my dla nich!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!