I znowu tylko gorzkie żale i żadnej konstrukrywności. Szkoda było mojego głosu. Widać braki merytoryczne i pomysłu. Myślałam że powiedzą coś ciekawego A tu tylko typowe polskie narzekanie i szukanie wszędzie spisków aby mieć wytłumaczenie braku pomysłu na dalszy ciąg
Róbta co chceta, aby tylko było wreszcie mieszczanom piotrkowskiego grodu dobrze i żeby ta wichrzycielka nie miała powodu do organizowania burd w rynku trybunalskim, bo ludzie chcą tu żyć w spokoju i mają jej dosyć.
A może pytanie do TVP dlaczego koziołka już nie ma na liście płac?
Analiza wpisów oraz użytkowników każe postawić tezę że postacie ,które stworzyłeś zdawały się być prawdziwymi ludźmi ,którzy wyrażają swoje opinie w internecie. Wracaj do Kamieńska nic tu po tobie.
Czy mam rozumieć że najmodniejsze kolory na lato to rzułty i fkratke a dla menszczyzn rużowy?
Na zdjęciu pan od taczki,który uczciwie przez lata handluje i nie daje paragonu na swoją chinszczyznę.To będzie dobra zamiana?
Jak ta pani i kolesiem obok sami zapłacą za referendum to mogą sobie robić. Pieniądze mieszkańców miasta potrzebne są na inne cele. Będą wybory to ludzie wybiorą prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!