Rolszansy nie bylo to chlopaki zjechali sie popatrzec ktory ma wiekszego...:)traktora...
ciagle malo zle ciagle jedno i to samo a w garazach cacka stoja
My, świnie, też uważamy że ta hodowla jest nieopłacalna i popieramy ten protest.
Mam 30 lat. Pracuje na etacie, zarabiam 2500 na rękę. Połowę wydaje na mieszkanie (wynajem, z tymi zarobkami nie stać mnie na kredyt). Resztę przejadam, czasami pod koniec miesiąca zostaje stowka. Czy ja wychodzę protestować? Wszyscy by mnie wysmiali i nazwali nieudacznikiem. Każdy jest kowalem swojego losu i powinien być odpowiedzialny za swoje wybory. A nie wiecznie pretensje do kogoś..
Rolnicy sami sobie są winni głosują na PSL i PIS a te partie szczekają równo na Białoruś i Rosję i efekt głosowania mają a tego nie pojmują dlaczego tak jest. Trzeba się najpierw dobrze zastanowić na kogo się głosuje . Rosja od nas nie kupuje to samo Białoruś a Ukraina też wypięła się na naszą wieprzowinę
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!