No rolnicy faktycznie potrafią tylko narzekać - w sumie zimą wolne mają troche popracują z uni kase dostają - widać na wsi jakie chałupy stawiają i jakimi autami jeżdzą - składki do Krusu płacą tyle co kot napłakał.
No rolnicy faktycznie potrafią tylko narzekać - w sumie zimą wolne mają troche popracują z uni kase dostają - widać na wsi jakie chałupy stawiają i jakimi autami jeżdzą - składki do Krusu płacą tyle co kot napłakał.
Pewnie, tylko na wieś. Kisisz sie w mieście nierobie i tylko narzekasz, że inni mają lepiej.
mało tego, jeszcze nawet zdania poprawnie sklecić nie potrafisz. Idź najpierw do szkoły maturę wieczorowo zrobić, potem na forum głupoty wypisuj.
Tartu - dlatego krus jak najszybciej do likwidacji, a unia nie powinna dopłacać do hektara tylko do produkcji i wtedy zobaczymy co z tego będzie.
A Wy miejskie darmozjady powinniście płacić 30 zł za bochenek chleba i 50 zł za kilogram lichej kiełbasy wieprzowej.
Niech pod sejm jada protestowac a nie zawracaja głowe i utrudniaja zycie zwykłym ludziam. tez dzisaj musiałem jechac do tomaszowa i stac w tym korku zasranym. :(
Trzeba było przez Koło jechać. Tak to jest, jak się gazet nie czyta. ;)
~anna - a co ma piernik do wiatraka?
Wszyscy wiedzą że krus to złodziejstwo, ale nikt nie chce go ruszyć. Wiemy że Tusk nie chce zadzierać z Pawlakiem, tylko do czego to doprowadzi. Zróbmy podatek liniowy i zobaczymy jak jest naprawdę.
A darmozjadem nie jestem bo płacę te zarąbiste podatki i nie mam nic za darmo - więc zastanów się co piszesz. Może ty masz źle, ale zapewne dlatego że musisz dojeżdżać do miasta i pracować przez co ziemia leży odłogiem.
Nie chodzi o to że inni mają lepiej tylko że jest niesprawiedliwość społeczna
Ale widzę że nie potrafisz nawet na forum dyskutować tylko ludzi obrażać
Zabawny jesteś ... głupoty szczera prawda większość ma takie zdanie jak ja.
No ale jak to mówią cham ze wsi wyjdzie ale wieś z chama nigdy.
Chłopkom się wełbach pomieszało jak troche kasy zobaczyło. A to chłopki były przeciw UE a teraz brykami na drzewach się zwijają i co niedziele na bazar po ciuchy przyjeżdzają.
Piotrkowiania zablikujmy chłopkom na bazar w niedziele droge hahaha
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!