metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Witek ~Witek (Gość)18.12.2016 20:26

Co nie ma armatki wodnej pogonic tych lwako- komuchów widać zabolało obniżenie emeryturek .To zakłócenie porządku publicznego więc zamknąć i pod sąd nie mogą się pogodzić z utratą koryt i kwiczą .Pora wyczyścić kraj z układów raz i solidnie

188

Jsjisosjbxbbsjskznx bxjxjxnzb ~Jsjisosjbxbbsjskznx bxjxjxnzb (Gość)18.12.2016 18:46

To ja ją teraz służę za rządów pisu i za parę lat wygra inna partia to też mi zabiorą emeryturę bo pełniłem sluzbe w tych a nie innych czasach?

1013

DW ~DW (Gość)18.12.2016 20:29

30 osób - imponujące. Śmiech na sali :) Ciekawe byłoby prześledzić przeszłość tego towarzystwa.

202

ja ~ja (Gość)18.12.2016 20:35

bardzo się ciesze że ' pan' Robert Sz się ujawnił , zawsze miałem takie podejrzenia że to ucho starej władzy

192

RP ~RP (Gość)18.12.2016 20:38

Widzę na zdjęciach znajome twarze panów milicjantów i SB-ków Proszę jak miło...

285

broda ~broda (Gość)18.12.2016 20:36

Cytuję:
Komisja Europejska nie może ingerować w politykę na szczeblu krajowym, bo takie kroki stoją w sprzeczności z działaniami demokratycznie wybieranych rządów - mówi Nigel Farage. Lider eurosceptycznej Partii Niepodległości Zjednoczonego Królestwa (UKIP) komentuje w ten sposób przyjęcie rezolucji w sprawie Polski dotyczącej Trybunału Konstytucyjnego oraz uprzednie zastosowanie przez Komisję procedury kontrolnej rządów prawa.
Prawo i Sprawiedliwość w uczciwy sposób zwyciężyło w wyborach w Polsce w oparciu na programie, który próbuje wdrażać teraz polski rząd. Ani Komisja, ani Parlament Europejski nie mają prawa, by się temu przeciwstawiać - podkreśla współprzewodniczący frakcji Europa Wolności i Demokracji Bezpośredniej (EFDD).- Ustanowiono niebezpieczny precedens; osobiście martwi mnie taki ruch, bo KE w przyszłości mogłaby uznać, że partie eurosceptyczne są sprzeczne z "europejskimi wartościami"

Gdyby tak Polacy u siebie byli choć trochę mądrzejsi...

113

Dejvid_00 ~Dejvid_00 (Gość)18.12.2016 17:06

Jak można popierać anty Polski Kod?Ludzie co wy macie w tych głowach ?

4824

Patola ~Patola (Gość)18.12.2016 20:48

Na tych zdjęciach widać samych UBeków byłych milicjantów widocznie boją się o swoje 5tysięcy

111

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)18.12.2016 18:42

Zabrakło podpisu pod zdjęciami-KOD frakcja rewolucyjna.

272

Tylko Jarek ~Tylko Jarek (Gość)18.12.2016 20:56

PO do wora. Zdrajcy i kapusie. Napiszę tylko jeszcze jedno. Raz Sierpem raz młotem czerwoną chołotę.

103

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat