metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Stachu ~Stachu (Gość)18.12.2016 19:33

Sam ściek widzę, starcy, którzy kiedyś byli w ZOMO, ORMO..., tak kariery robili, a teraz boją się jak za 2000,- będą żyć. Spoko Panowie, w Biedronkach, Lidlach są na bieżąco promocje, dacie radę... ;-D

5915

anty KOD ~anty KOD (Gość)18.12.2016 22:12

słyszycie ten kwik świnek oderwanych od po brzegi pełnego co miesiąc korytka? życzę każdemu takich stałych dochodów do końca dni (4-6 tys zł/mc)

101

buffonza ~buffonza (Gość)18.12.2016 22:17

ale tak naprawde po co tyle krzyku czy wam odpowiada że biorą emerytury ci którzy kiedyś pałowali naszych ojców dziadków itd czy wam to odpowiada bo widać po tym co sie dzieje to takie macie podejście aby im nie cofnąć emerytur i rent za naszą krzywde

72

rozbawiony ~rozbawiony (Gość)18.12.2016 22:28

Najlepiej wygląda koleś na zdjęciu który chciał pokazać "zajączka" a wygląda jakby oddawał honory. Przyzwyczajenia są drugą naturą.

101

derty ~derty (Gość)18.12.2016 22:39

Im większy krzyk tym bardziej wiem że PiS ma rację. Wszystkie ryje na zdjęciach bronią UB-eków i ich reżimowych metod. Módlcie się do Mazguły i Kijowskiego .... ale w swoich domach. Ludzie mają was w du....e Boże Narodzenie idzie !!!

154

Karol ~Karol (Gość)18.12.2016 22:43

Panie Robercie jest Pan Wielki. Jest pan Jeden z nielicznych na terenie sekty pisowskiej , który się odważył im przeciwstawic.

213

ta ~ta (Gość)18.12.2016 22:43

przez takie działania byłych SB i komunistów PiS wygra następne wybory bez problemu i dobrze

124

lena ~lena (Gość)18.12.2016 15:26

Piotrkowianin porównujący Kaczyńskiego do Stalina powinien trafić na oddział psychiatryczny.

4125

tępa strzała ~tępa strzała (Gość)18.12.2016 22:58

[/cytat]Nie ubliżaj nam bo PO dla zwyczajnych ludzi pieniędzy nie miała ale dla swoich pokaźne sumki zawsze się znalazły. Dzięki 500 plus mogłam dzieciom kupić w końcu porządne buty na zimę, kurtki- wyprodukowane w Polsce a nie chińszczyznę jak do niedawna - tak wiedziałam że to jest tandeta ale nie miałam innego wyjścia bo nie było mnie stać na inne. Za rządów PO nawet marnego rodzinnego nie pobierała bo oboje z mężem pracujemy i parę złotych dochód nam przekroczył a mamy dwoje dzieci. Teraz dostaję dodatkowo 1000 zł. miesięcznie i naprawdę jest mi lżej. Nie zwolniłam się z pracy bo po co? zarabiam najniższą krajową, mąż troszkę więcej dostajemy 1000zł. i nie jest teraz źle choć kokosów nie ma. Powiem Ci jeszcze jedno dzięki tej pomocy od PiS pierwszy raz od 12 lat pojechaliśmy z rodziną na wakacje, może nie były wypasione ale były..... radość dzieci bezcenna
miło słyszeć że niechcący dzięki pis-owi zostałem sponsorem, utrzymuje swoje dzieci i jeszcze kilkoro nie swoich, chociaż z drugiej strony, wszystkie dzieci nasze są.
z podatków ludzi pracujących w tym kraju kupuje się kolejne wybory

165

Pytanie ~Pytanie (Gość)18.12.2016 23:12

Czy ta baba nie ma rodziny?

203

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat