Ja zgłosiłem się na SOR na Rakowska z bólem brzucha ktory trwał kilka dni to lekarz zrobił mi EKG i kazał brać pyralginę. Na własną rękę zrobiłem sobie USG i okazało się że mam ostre zapalenie woreczka żółciowego pojechałem na SOR do Bełchatowa i w ciągu 4 godzin byłem operowany. Z dala od szpitala w Piotrkowie!!!!!! A panie pielęgniarki na piotrkowskim SOR jakby za kare tam siedziały
Nasza Szanowna Prokuratura zanim zajmie się sprawą naszego SORu to wpierw jest najbardziej zajęta liczeniem samochodów co brały udział w zdarzeniu spowodowanym przez jakiegoś Sebka z Łodzi co jechał z parą papug i nie dojechał.
A czy w piotrkowskim szpitalu nie było żadnego przypadku śmierci seniora 80+ pomimo dobrego stanu zdrowia, który pogorszył się w wyniku hospitalizacji ? Ile było takich przypadków seniorów, którzy poszli się wyleczyć z jakiejś choroby która nie była zagrożeniem dla życia, ale już nie wrócili do domu ??
Ilu seniorów rodziny wysyłają na święta do szpitala ? I kiedy służby zareagują na takie przypadki, bo jedynie tylko media coś wspominają...
Wyrazy współczucia! Ten szpital to jedno wielkie nieporozumienie.Totalne lekceważenie pacjenta! Zero empati! Szablonowe leczenie! Lepiej omijać ten szpital szerokim łukiem. Jak już ktoś tam trafi, to niewielkie szanse, że już stamtąd wyjdzie! Nie dla tego szpitala!
Jak kierowca spowoduje wypadek to nawet idzie do więzienia, niestety lekarze czują się bezkarni. Wielu z nich prowadzi prywatną praktykę, pracę w publicznej służbie zdrowia traktują jak "piąte koło u wozu", tacy powinni zwracać pieniądze za studia i za przygotowanie do zawodu.
Ktoś mi mówił, że najwiecej zgonów w tym szpitalu jest w weekend, ale nie wiem czy to prawda.
Jeżeli się wam tu nie podoba to nie musicie przychodzić się leczyc. Nikt tu was nie trzyma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!