metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
dziwne ~dziwne (Gość)wczoraj, 13:31

pozostaje pytanie kto robił sekcję ?dlaczego nie przeniesiono śledztwa do innej prokuratury ? pytań jest więcej ,szczególnie w kontekście wcześniejszych przypadków ,jak również wypadku na gierkówce ,ot taki mamy klimat ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

181

Pp ~Pp (Gość)wczoraj, 14:25

Niestety w tym szpitalu zmarł mój tata po tygodniu na oiomie i ja również mam wiele myśli odnośnie lekarzy bo uważam że czegos nie zrobili albo zrobili zle, nie zareagowali szybko tak jak powinni w takiej sytuacji..... Już nie wspomnę Pani doktor która bez żadnych ludzkich odruchów oznajmiła ze tata nie przeżyje... Powiedziała to z zimna krwią..

101

Stało się ~Stało się (Gość)23 godziny temu, 18:14

Każdy ma prawo się napić i pomylić. Jesteśmy ludźmi.

15

Czarna ~Czarna (Gość)22 godziny temu, 19:06

Ja kiedyś pomyliłam kebaby jak robiłam i dałam klientowi mieszany sos zamiast łagodnego.

15

?? ~?? (Gość)22 godziny temu, 19:09

a co ze sprawą Ukrainki z sor-u?

71

Mechanik koko ~Mechanik koko (Gość)21 godzin temu, 19:47

To jest jak loteria. Jak kupujesz używane auto to też nie wiesz czy będzie sprawne

01

Hgtd ~Hgtd (Gość)wczoraj, 13:55

Jakby nie pojechał do Piotrkowa do szpitala tylko do innego miasta może facet by jeszcze żył...

141

woseba ~woseba (Gość)wczoraj, 14:58

A co z tą panią co jej zaszyli nożyczki czy jakieś chwytaki?

50

Gosc8 ~Gosc8 (Gość)wczoraj, 16:30

Zlikwidowali chirurgię na Roosvelta i są cyrki.Tam byli chirurdzy naprawdę dobrzy.Doktor Herman super chirurg,wiem bo uratował zycie mojej siostrze ,doktor krasowiak,i inni.Gdzie oni teraz są.

80

Małgorzata ~Małgorzata (Gość)21 godzin temu, 19:47

Bardzo Pani współczuję..

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat