Podobna sytuacja gość pobudował dom przy oczyszczalni ścieków na Podolu kto mu dał pozwolenie? a teraz ponoć robi problem
Teraz przed wyborami to nie pod urząd a do PiSu przez ten tydzień to zamkną i zrównają z ziemią tą firmę za glosy
Ale Wronia to tereny przemysłowe i tak było zawsze. To że są tam dwa bloki mieszkalne nie czyni tego obszaru osiedlem mieszkaniowym. Tam zawsze były zakłady związane z betonem. Ci ludzie robią sztuczny problem.
A co ja mam powiedzieć mieszkając w centrum, i wysłuchując ryków samochodów i motocykli.
Prezydent nic zrobił gdy kilka tysięcy mieszkańców na początku tego roku protestowało po astronomicznej podwyżce opłat za ciepło i za ciepłą wodę. W tej sprawie pewnie zachowa się identycznie. My mieszkańcy czekamy na piotrkowskie referendum.
Nareszcie doczekałem się zdjęcia na tym portalu. Oczywiście fotograf tego zdjęcia również opłacany jest z moich podatków
I co myślicie że po tych namalowanych plakatach zamkną zakład i zwolnią pracowników. Psy szczekają karawana jedzie dalej
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!