Jakiego osiedla? . To są bloki przyzakładowe byłego Fadomu. Wiedzieli gdzie się wprowadzają.
Dziatkom się w kitacvch poprzewracało od tych trzynastek i czternastek. Ale przyjdzie Mister De i wrócą klepać pacieże pod piec.
To niech PiS-owcy teraz dadzą pracę u Morawieckiego tym ludziom, które znaleźli tam pracę. Panie Prezydencie, warto naprawdę ułożyć się z wolną demokracją, a nie częścią PiS-owców.
tam strefa przemysłowa była od zawsze ,blok to dawny hotel robotniczy , tylko potem za bezcen wykupili mieszkania i powstał blok mieszkalny ,wiedzieli co kupują i gdzie ,teraz płacz ? niech zmienią miejsce zamieszkania
Przecież na Wroniej są jeszcze dwie inne betoniarnie, fabryka kleju Atlas, sortownia surowców wtórnych więzienie i US. To chyba coś innego jest na żeczy niż protest mieszkańców, którzy w otoczeniu przemysłu mieszkają od lat świadomie. Ta firma płaci przecież ogromne podatki do kasy miasta za które właśnie przebudowywana jest ul Ruzwelta. A wybory samorządowe już za chwilę i tu bym widział przyczynę tych protestów i zaangażowanie różnych osób
Ja mieszkam przy lotnisku i nie mogę się doczekać kiedy lotnisko zlikwidują bo mi buczy, też za chwile idę protestować bo jak żyć?
Kilkanaście lat w dokładnie tym samym miejscu działała betoniarnia ale dopiero teraz przeszkadza jak zmienił się właściciel... eh...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!