Łatwo wypowiadać się o innych i wyrabiać im opinię co??? Szkoda że nie patrzycie na dyr M. Czarczyka z perspektywy rodzica i ucznia! Jest szanowany i lubiany przez uczniów oraz rodziców, to super nauczyciel pełen empatii i zaangażowania. Po co zmieniać kogoś kto się sprawdził??? Nie każdy rozumie potrzeby uczniów ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, a mój syn dobrze czuje się dobrze w tej szkole i tyle w temacie. Dzieci dobro najważniejsze?
Wszyscy kandydaci na dyrektorkę/dyrektora powinni mieć nie nieposzlakowaną opinię.
Oprócz Sikory, reszta to ludzie którzy kiedyś kandydowali z list prezydenckich. Może i są dobrymi dyrektorami, ale moralność zerową, chociażby dlatego trzeba pomyśleć żeby ich wymienić.
Widzę że z tego podniecenia że przegrał zaraz wam zwieracze puszczą skoncentrujcie się lepiej na nowo wybranym żebyście nie stali tak jak rok temu pod urzędem pilnujcie nowa władzę a o Chojniaku już zapomnijcie. Pamiętajcie że zmiany przeważnie wychodzą na gorsze.
Ludzie, zamiast komentować, to startujcie w tych konkursach. Przecież to takie proste. Nie trzeba skończyć żadnej szkoły, nie trzeba mieć doświadczenia, nie trzeba nic umieć. Startujesz, wygrywasz i jesteś paniskiem. Nawet do pracy nie trzeba chodzić. Za nic nie bierze się odpowiedzialności, a kasa płynie strumieniami.
Pięciu szkół, to ja na raz, nie obskoczę. Jestem najlepszy, więc wygram wszystkie konkursy. Co robić? Poradźcie.
Tak się zastanawiam kto tu się wypowiada? konkurs jest co 5 lat. Wypada akurat teraz? do konkursu stają obecni- jeśli chcą i nowi-jeśli chcą. Poddawani są rozmowie, ?weryfikowani? i odbywa się głosowanie? Ludzie, doczytajcie jak to działa, a potem wyrażajcie swoją opinię.
Nowy prezydent powinien pamiętać, by zrobić porządek z emerytami w Urzędzie Miasta i jednostkach podległych Miastu. Tego oczekujemy od nowego zespołu. Pokażcie, że zależy Wam na młodym piotrkowianom, jak obiecaliście w kampanii wyborczej.
Moment moment a kiedy odsuną Panią Wiernicka? Była pedagogiem została dyrektorem, na pewno nie przez to że kandydowala wcześniej z list Chojniaka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!