Kiedyś jeszcze jak chodziłem do szkoły to był taki Paweł i chodziliśmy do sklepu
To chyba podziękowanie dla dyrektorów za promowanie prezydenta i aktywne udzielanie się na fejsie przed wyborami. Wybrani w konkursie pozostaną na kolejną kadencję.
No można wyjść z PiSu, ale PiS nie wyjdzie z człowieka nigdy. Chojniak stracił poparcie społeczeństwa i z kretesem przegrał wybory - mieszkańcy go nie chcą. Nie powinien teraz podejmować ŻADNYCH znaczących decyzji dotyczących kadr lub inwestycji, ponieważ nie mają one odzwierciedlenia w poparciu społecznym i wyniku wyborów. Prezydent podobnie jak PIS po przegranych wyborach będzie teraz betonować każdą możliwą instytucję w mieście, sypiąc piach w tryby nowej władzy. Wstyd. Przegrywać trzeba umieć.
Ja dla mnie wszyscy won. Zastanawia mnie, jak część z tych osób jeszcze może w lustro patrzeć...
Weźcie się zastanówcie. Moje dziecko chodzi do Sp 10. Szkoła rozkwitła z dyr Michała Czarczyka. I co ma teraz odejść, bo się władza zmieniła. To świetny dyrektor jest!!!
Ile w ludziach jadu ....może na temat danego dyr powinni rodzice zabrać głos ?
To były by najtrafniejsze opinie . Te pozytywne i negatywne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!