Pani ma dzieci? przepraszam,ale na którymś z forów pisała Pani,że jest osobą samotną? jako nauczyciel,osoba wykształcona,powinna Pani wiedzieć jakie są możliwości pracy w takim mieście jak Piotrków i w jakim stopniu Prezydent ma na to wpływ.Radzę udać się z tym nurtującym Panią pytaniem do posłów,szczególnie do jednej posłanki,,której na sercu podobno leży dobro miasta,,
Koniec świata!!!
Proboszcz bluźni???
Rozumiem wikary....
No a wie Jaśnie Dobrodziej kiedy będzie wiosna.
Prawdziwa wiosna będzie wtedy.
Gdy Krzyś ze złości zzielenieje.
Gdy Jędruś ze zdziwienia zdębieje.
Gdy Boguś ze strachu osiwieje.
Gdy Marianek z rozpaczy ozdrowieje.
Wtedy dopiero będzie prawdziwa wiosna.
....
Gdzie jest Marian B.???
Gdzie jest Elka R.???
Kto jest kto???
Obu trzech doctorów Razem dla.....
http://sklave.manifo.com/podobni
Za bardzo się rozbujałeś w ocenie sytuacji. Pomyliło Ci się głosowanie w wyborach i udział w referendum.
Uważam, że większość osób, które nie wzięły udziału w referendum nie zrobiło tego z braku świadomości i odpowiedzialność obywatelskiej lecz dały wyraz swojemu poparciu dla prez. Chojniaka.
Referendum rządzi się własnymi prawami i matematyką .
ps. a dla PIO to sromotna porażka , zero intuicji politycznej i brak wiedzy w zakresie psychologii tłumu
BLEKI... nie martw się o asfalt, martw się o siebie, że wam nie wyszło!!! he he. super wynik panie prezydencie!
Panie Prezydencie,
jestem zszokowany tym, że jest Pan zbudowany tym, że obywatele (mieszkańcy Piotrkowa raczej) nie uczestniczyli w tym demokratycznym wydarzeniu.
Nie znajduję zrozumienia dla Pańskich działań służących wywracaniu idei demokracji do góry nogami, bo za takie uznaję namawianie do nieuczestniczenia w referendum. Zyskałby Pan nieco mojego szacunku gdyby zachęcał Pan do udziału w referendum i głosowaniu przeciw odwołaniu. Niestety, ryba psuje się od głowy (patrz Warszawa) i przy okazji najbliższych wyborów będziecie i Wy (politykierzy) i My (wyborcy) zbierać owoce Waszego postępowania - smutne rekordy niskiej frekwencji...
Ps. wynik referendum nie jest wyrazem poparcia Pana osoby - proszę cynicznie nie nad interpretować tych wyników; nie jest potwierdzeniem tego, że Piotrkowianie są za Pańską polityką - btw - jaka jest właściwie Pańska polityka?
oj nie napracowała się pani G..... żeby ludzie zwoływać do podpisów, nie ładnie pani kasiu :)
A ja jestem dumna z tego że mieszkam w Piotrkowie i że mam takiego właśnie Prezydenta! Gratulacje Panie Prezydencie! :)
To referendum było tylko sondażem PIO. Za rok wybory samorządowe i do tego czasu opozycja zrobi wszystko żeby wziąć jak najwięcej. Nie sądzę, żeby K.Chojniak uzyskał podobne oparcie jak 3 lata temu. Gdyby referendum dotyczyło odwołania rady miasta albo rozwiązania straży miejskiej albo likwidacji płatnych stref parkowania na pewno frekwencja byłaby około 50 a nie 7 %. Ale nie narzekajmy. Nie jest aż tak źle. Zobaczymy kogo wystawi na prezydenta PIO i SLD oraz PiS i PO. Jeżeli opozycja zewrze szyki to ma szansę wygrać większość mandatów w radzie miasta a jeżeli się podzieli i każdy wystawi swojego kandydata jak 3 lata temu to K.Chojniak ponownie wygra w cuglach.
"Referendum w Piotrkowie nieważne" jak to pięknie brzmi:) Na ten komunikat czekaliśmy z utęsknieniem, teraz cieszymy się Pana szczęściem, tym uśmiechem na Pańskiej twarzy. Gratulacje dla Pana i Pańskich współpracowników. Życzymy wielu sukcesów!
Tereska z rodziną.
O godzinie 21.40 w TVP Info
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!