Twoja wypowiedź była bardzo emocjonalna i wulgarna, ale z ogólnym sensem zgadzam się.
Nie wiele osób zdaje sobie sprawę że jednak od ich decyzji zależy ich przyszłość. W ich kartach jest wybór między dobrym gospodarzem, a kimś kto będzie nierozsądnie wydawał ich własne podatki na prawo i lewo. To często jednak kombinatorzy, ludzie uczciwi nie hańbiący się przekrętami, kłamstwami oraz manipulowaniem opinii publicznej wygrywają. Tacy ludzie wiedzą jak zbudować pod sobą grupę która będzie szantażować, mamić oraz manipulować podwładnymi i opinią publiczną.
Dzisiaj przeciętny Piotrkowianin nie martwi się tym na co wydawane są jego podatki, bo przecież "to nie pochodzi wprost z jego portfela".
Przeciętny Piotrkowianin nie martwi się podatkami, bo sam musi martwić się o własną przyszłość, o swoją prace i rodzinę.
Może ludzie bardziej interesowali by się życiem miasta gdyby ich własna przyszłość była stabilna, być może władza potrafiłaby zapewnić to odpowiednimi uchwałami? A może jest to jednak komuś na rękę? Biednych łatwiej przekupić...
To trzeba być ograniczonym na umyśle by można sobie wytłumaczyć że jak nie poszedł na wybory to mnie poparł.Ja nie byłem i pana nie popieram,nie życz sobie zaliczania mnie do pańskich popleczników.
Do PIO,nie miejcie żadnego żalu do siebie,zrobiliście co mogliście na tą chwilę,tak młode stowarzyszenie uzyskało 4-tys głosów,to sukces a nie porażka.Prawica razem jest od 20-lat,i przy korycie,które skutecznie wykorzystała.Dzięki wam w krótkim czasie wzioł się za ulice w ekspresowym tempie.Szkoda że prawo o ciszy wyborczej nie dotyczy kleru,ale może jeszcze dożyjemy takich czasów,że będą odpowiadać jak każdy obywatel.Nagonka na was była nie do wyobrażenia z wykorzystaniem kościoła,ludzi i majątku gminnego.GŁOWA DO GÓRY,BĘDZIE WAS CORAZ WIĘCEJ.Ludzie zobaczą jak ich wymanipulowano.Szkoda że młodzi ludzie nie poszli do urn.
Proszę was jeśli wiecie o tym tylko tyle że oglądacie tvchojniak to nie wypowiadajcie się o tym w stylu Pampuch Mafiozo itd… to naprawdę żałosne, siedzcie sobie w swoich epidomkach i cieszcie się ze nadal macie Krzysia , ale ponownie błagam skoro nie wiecie nic to nie piszcie.
Drodzy Mieszkańcy Piotrkowa, uważaliście że PIO robi coś dla nas tak z dobroci serca... Nie bądźcie naiwni.
Im tylko chodziło o przejęcie władzy w mieście. Teraz nie mogą pogodzić się z porażką i nazywają nas HOŁOTĄ.
Jako mieszkanka tego miasta jestem urażona nazwaniem mnie hołotą i osób które nie wzięły udziału w referendum!
Oj tam, oj tam, grunt, że referendum wygrane. Kto by się tam przejmował jakimiś korkami. Ciekawe, dlaczego nie zaczęto tego remontu tydzień wcześniej?
Czyżby jakiś piotrkowski cenzor był przeciw lokalnym władzom samorządowym bo nie publikuje komentarzy o Matusewiczu łapówkarzu po odsiadce i że Radziszewska się z nim zadaje a to dla niej niezbyt korzystne.
A czy przypadkiem udział w głosowaniu to nie jest nasz obowiązek wynikający z konstytucji. Jeżeli tak to ile osób nie wypełniło tego obowiązku!!
Masz rację chodziło o sondaż - wpis z telefonu, nie zauważyłem błędu aparatu, za co przepraszam. Za to nazwanie komentarzu Rozpędek "do rzeczy" jest szczytem "inteligencji".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!