metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Aśka ~Aśka (Gość)16.09.2013 15:11

"Bukmacher" napisał(a):
wyprowadzam się z Piotrkowa Tryb. TO NIE JEST MÓJ prezydent !

To teraz każdy z osobna musi mieć własnego Prezydenta??? No ciekawe,a od kiedy to obowiązuje?

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)16.09.2013 15:11

Czekam na krótki briefing PIO.

00

socjolog ~socjolog (Gość)16.09.2013 15:14

"Mysliciel" napisał(a):
Dziękuję panie prezydencie za lekcję obywatelskiej postawy i podstaw demokracji poprzez nawoływanie do nieuczestniczenia w referendum. Pokazał pan tym samym swoją klasę. Tym bardziej, że koszty tego zmarnotrawionego referendum pokryjemy my wszyscy.
To nie akt poparcia dla pańskiej osoby ale anarchia, olewanie ważnych spraw i marnotrawienie publicznych pieniędzy (do czego zresztą pod pana rządami jesteśmy przyzwyczajeni). Poparcie lub nie dla danej osoby wskazuje się stawiając krzyżyk w odpowiedniej kratce. Szok, że pan kiedyś młodzież uczył...

A ja myślę,że nie wszyscy powinni pokrywać koszty tej całej szopki.Rachunek za referendum powinniśmy wystawić PIO

00

Luca ~Luca (Gość)16.09.2013 15:24

"sklave" napisał(a):
jutro będzie lepiej!
http://sklave.manifo.com/inne

jeżeli myślisz, że bez lekarstw będzie lepiej to sie mylisz: gnaj chłopie do doktora, bo twa głowa baaardzo chora

00

Luca ~Luca (Gość)16.09.2013 15:25

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Redaktor Majranga
13 minut temu, 15:11
Czekam na krótki briefing PIO.

słuchy chodzą, że do rzeki strawy się rzucili

00

obywatel ~obywatel (Gość)16.09.2013 15:26

"yYY" napisał(a):
Tylko czemu nikt nie wspomina, że przełożeni-znajomi pana prezydenta, szantażowali podwładnych konsekwencjami za próbę pójścia na głosowanie... A pan prezio ma wielu znajomych na wysokich stołkach, którym to posadki załatwił. Jak choćby pani prezes TBS, znienawidzona przez 3/4 mieszkańców tych że zasobów.

TO NIKCZEMNE POMÓWIENIE,A jeżeli nie to przedstaw dowody,każdy może sobie tutaj tak klepać ale nie bezkarnie.Mam wielu dobrych znajomych w UM i nikt z nich nie był zastraszany więc powinieneś uważać na swoje emocje,które chyba wzięły górę nad rozumem.

00

bistro bistroranga16.09.2013 15:30

To zupełnie nieważne, że referendum nieważne.
W demokracji jest bowiem tak (a zresztą, nie tylko w demokracji, w ogóle tak jest), że większość NIE ma racji. Choć powszechnie sądzi się inaczej. Większość myśli, że ma rację. Większość uważa, że o czymś decyduje. Nic bardziej błędnego.
Większość na referendum nie poszła. Ale to nie oni mają rację. Nie motłoch decyduje, tylko elity. Do urn dzisiaj poszła ta lepsza część społeczeństwa. Nie wiem, czy dla większości jest to zrozumiałe.
I jeszcze jedno: biorąc pod uwagę rozkład polskiego społeczeństwa, jego stan psychofizyczny, wynarodowienie Polaków, a ściślej biorąc - typowego konsumenta taniego piwa i TVN-u, to ten wynik jest BARDZO DOBRY! Proszę bardzo, oto na 60 tysięcy dorosłych aż 4 tysiące to ludzie świadomi. Reszta - hołota, która wszystko ma gdzieś. Podziękujcie grubym kreskom, Michnikom i pozostałym.
Dzisiaj tłuszcza się cieszy, ale z czego? Z własnej głupoty? Z własnego otumanienia? Prawda jest taka, że te 4329 piotrkowian, to jest ta wartościowa tkanka społeczeństwa. Reszta to chodzące przewody pokarmowe.

00

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)16.09.2013 15:30

"Aga" napisał(a):
A o koszty za referendum, jakie musimy ponieść niestety MY MIESZKAŃCY zapytaj p. Pampucha i innych przedstawicieli PIO.

Kobieto istoto bezmyślna w tej materii.
Koszta ok. 100 tys. zł to 10x mniej niż projekt widmo budowy biblioteki.
To tyle samo ile widmo projekt kanalizacji na ul.Świerczowska, Świerczów, Małopolska, Mazowiecka, Łużycka.
Tyle kasy koleżanko wywalił prezydencik w błoto i jeszcze raz tyle wywali na kolejne te same projekty.

00

iga ~iga (Gość)16.09.2013 15:33

"pT" napisał(a):
Nóż się w kieszeni otwiera, gdy się słucha do czego władza namawia.

Jeszcze Wam nie przeszło odwracanie kota ogonem? Albo Wy naprawdę nie rozumiecie jaka jest różnica między referendum a wyborami i chyba Wam zajmie jeszcze dużo czasu zanim to pojmiecie.

00

kamel ~kamel (Gość)16.09.2013 15:38

"XxX" napisał(a):
Nie moge sie doczekac gdy ludzie zaczna mówić jak zle jest w naszym pieknym mieście ... A na referendum nie poszli... -,-

A ja nie mogę się doczekać kiedy ludzie rozliczą Platformę Obywatelską za ten cały bałagan,podwyżki i ZUS,i inne głupie pomysły,które nie dość,że biją nas po kieszeni to jeszcze utrudniają życie biurokracją.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat