metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wiesniak ~wiesniak (Gość)05.06.2024 16:03

Powodzenia Panie Prezydencie.Pomyslcie o wykonaniu zadaszenia nad tymi basenami,co moglo byc czynne caly rok.Obecne technologie moga to zabezpieczyc.

86

przy nadziei ;) ~przy nadziei ;) (Gość)05.06.2024 16:44

Pięknie, świeżo w gabinecie. W mieście też czuje się delikatny powiew nowego.

96

Rencista ~Rencista (Gość)05.06.2024 16:49

Podsumował dzięki moim podatkom

52

Hegemon ~Hegemon (Gość)05.06.2024 18:09

Ale, że jak???
W czerwcu mieliśmy się kąpać.
Codzienne relacje nawet były ;(

110

Heniek ~Heniek (Gość)05.06.2024 18:12

Ulice Hortensji, Krótką, Kwiatową, Jeziorną ? Panie prezydencie jaki deweloper tam stawia osiedla lub jaki inwestor ma tam swój udział ? Są w Piotrkowie chyba bardziej znaczące miejsca niż ulica krótka, na której ruch nie jest duży i ilość mieszkańców nie jest na tyle duża, że na już trzeba im robić ulicę czy chodniki.

100

go?ć_janek ~go?ć_janek (Gość)05.06.2024 18:14

Hortensji, Krótką, Kwiatową, Jeziorną Jaki deweloper tam buduje ? Że na krótkiej niezbędna jest przebudowa ulicy ?

92

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.06.2024 18:32

Myślę, że dobrze jeśli Prezydent będzie utrzymywał taką formę kontaktu z mieszkańcami poprzez chociażby media, informując nas o zamierzeniach i realizacji zadań.

104

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)05.06.2024 18:45

Ja mam tylko jedną prośbę, a raczej radę. Proszę w trybie pilnym i natychmiastowym zwolnić pana Szokalskiego. Tak nie odpowiedzialnego i nie gospodarnego człowieka to świat nie widział. Jak tak dalej będzie działa ten człowiek to Pan panie prezydencie kolejnej kadencji nie masz. A nawet grozi wcześniejsze odwołane z funkcji.

94

ja ~ja (Gość)05.06.2024 18:52

nie wiem jak to skomentować

44

xn. ~xn. (Gość)05.06.2024 19:06

Remont ulicy Żeromskiego do ronda i jednocześnie Roosevelta do Próchnika to niewłaściwe podejście. Próchnika przejmując ruch z Roosevelta zablokuje się całkowicie. Poza tym ulica ta /od Żeromskiego do Roosevelta/ i tak nie jest w najlepszym stanie zostanie rozjechana całkowicie. A skrzyżowanie Próchnika i Żeromskiego już teraz się blokuje...Uważam ,że w najbliższym czasie będzie tu ...."bardzo wesoło"...PS. Ponoć w tym rejonie zaczynają rozbierać blaszak po Strarostwie. Jak przyjdzie ciężki sprzęt...

84

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat