metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lola ~Lola (Gość)23.11.2010 19:00

"maddox" napisał(a):
1. Kiedy zostanie rozwiązany problem komunikacji miejskiej, a konkretnie kiedy z ulic Piotrkowa znikną minibusy rodem z zapadłej prowincji w Indiach?

To może jakaś petycyjka i troszku podpisików pod nią...
Bo może nasza kochana władza nie korzysta z tego transportu trzody chlewnej i nie wiedzą czym to "pachnie"... Trzeba uświadomić ich w końcu!

00

ikmk ~ikmk (Gość)23.11.2010 19:04

MINIBUSY WON Z NASZYCH ULIC!!!!!!!!!!!!!!!!
MZK NIECH WROCA TAK JAK TO BYLO KIEDYS

00

bolo ~bolo (Gość)23.11.2010 19:21

"Mirek2" napisał(a):
No tak. "Mondry" to ty boluś jesteś. A w szkole pewnie byłeś prymasem.

00

metalik metalikranga23.11.2010 19:37

Fakt faktem, wszystkich pokonał,jest skuteczny.
Czy Piotrkowem powinien rzadzic ktos kto jest nie skuteczny

00

97-300 97-300ranga23.11.2010 20:05

"Lola" napisał(a):
Bo może nasza kochana władza nie korzysta z tego transportu trzody chlewnej i nie wiedzą czym to "pachnie"... Trzeba uświadomić ich w końcu!

Mieszkańców mojego miasta,tych którzy korzystają z "minibusów" nazywasz trzodą chlewną?

00

klet ~klet (Gość)23.11.2010 20:29

"Aman" napisał(a):
To gdzie ja znajdę pracę.

Na kasie jako kasjer, pasuje ? Perspektywy duże np: rozwój zdolności komunikacji międzyludzkiej :)

00

józek z koziej wólki ~józek z koziej wólki (Gość)23.11.2010 20:30

"Nie wszystkie środowiska obecne w radzie są jednak w stanie podjąć współpracę z ugrupowaniem prezydenckim, taką możliwość definitywnie wykluczył poseł SLD Artur Ostrowski."
To poseł z tylnej kanapy steruje radnymi lewicy nie pozostawiając im żadnego wyboru? Jeszcze nic się nie zaczęło, a już się skończyło?
Panie pośle! Chyba Pan zapomniał, że za rok będą wybory do sejmu. Taki, a nie inny skład RM wybrali mieszkańcy Piotrkowa, którzy bardzo liczą na jej pomoc w realizowaniu tego wszystkiego co dla miasta najlepsze. Przecież jak sama nazwa wskazuje to Rada jest ciałem doradczym, a nie wykonawczym.

00

klet ~klet (Gość)23.11.2010 20:30

"Kinga-M." napisał(a):
WŁAŚCIWY CZŁOWIEK NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU!!!!

Powiedz mi dlaczego tak uważasz, przekonaj mnie do zmiany zdania na Twoje. Proszę o to bardzo, wierz mi klęknę przed każdym kto wymieni mi 10 efektywnych sukcesów prezydenta za zeszłą kadencję.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)23.11.2010 20:42

"klet" napisał(a):
Proszę o to bardzo, wierz mi klęknę przed każdym kto wymieni mi 10 efektywnych sukcesów prezydenta za zeszłą kadencję

Nie ma szans :)))

00

gal ~gal (Gość)23.11.2010 20:54

Ludzie nie głosują na tego kto ma rację tylko na tego kto ma znane nazwisko - gamonie. Jak małpa bedzie miała znane nazwisko i kasę to ją wybiorą bo wydaje się im że ją znają i że są jej przyjaciółmi.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat