To może jakaś petycyjka i troszku podpisików pod nią...
Bo może nasza kochana władza nie korzysta z tego transportu trzody chlewnej i nie wiedzą czym to "pachnie"... Trzeba uświadomić ich w końcu!
MINIBUSY WON Z NASZYCH ULIC!!!!!!!!!!!!!!!!
MZK NIECH WROCA TAK JAK TO BYLO KIEDYS
Fakt faktem, wszystkich pokonał,jest skuteczny.
Czy Piotrkowem powinien rzadzic ktos kto jest nie skuteczny
Mieszkańców mojego miasta,tych którzy korzystają z "minibusów" nazywasz trzodą chlewną?
Na kasie jako kasjer, pasuje ? Perspektywy duże np: rozwój zdolności komunikacji międzyludzkiej :)
"Nie wszystkie środowiska obecne w radzie są jednak w stanie podjąć współpracę z ugrupowaniem prezydenckim, taką możliwość definitywnie wykluczył poseł SLD Artur Ostrowski."
To poseł z tylnej kanapy steruje radnymi lewicy nie pozostawiając im żadnego wyboru? Jeszcze nic się nie zaczęło, a już się skończyło?
Panie pośle! Chyba Pan zapomniał, że za rok będą wybory do sejmu. Taki, a nie inny skład RM wybrali mieszkańcy Piotrkowa, którzy bardzo liczą na jej pomoc w realizowaniu tego wszystkiego co dla miasta najlepsze. Przecież jak sama nazwa wskazuje to Rada jest ciałem doradczym, a nie wykonawczym.
Powiedz mi dlaczego tak uważasz, przekonaj mnie do zmiany zdania na Twoje. Proszę o to bardzo, wierz mi klęknę przed każdym kto wymieni mi 10 efektywnych sukcesów prezydenta za zeszłą kadencję.
Nie ma szans :)))
Ludzie nie głosują na tego kto ma rację tylko na tego kto ma znane nazwisko - gamonie. Jak małpa bedzie miała znane nazwisko i kasę to ją wybiorą bo wydaje się im że ją znają i że są jej przyjaciółmi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!