No tak. "Mondry" to ty boluś jesteś. A w szkole pewnie byłeś prymasem.
tak bedzie , bo nikt nie chce magazynow ani supermarketow,
każdy chce normalnej pracy a obecny prezydet tego nie zapewni!!!!
WŁAŚCIWY CZŁOWIEK NA WŁAŚCIWYM MIEJSCU!!!!
Gratulacje jeszcze raz!!!!!!
Cieszymy się :))))
Bardzo pluralistyczna ekipa od p. Jacka Tworkowskiego działacza katolickiego, p. K Słomki działacza Solidarności do p. Eugeniusza Czajkowskiego znanego ze swoich lewicowych poglądów.
Ale być może jest to dobre rozwiązanie? Czas pokaże? A dla wszystkich zmartwionych wynikiem wyborów małą dygresja - wygrała demokracja widocznie nie wykazaliście się w tej kampanii.
Ciekawy wywiad, choć p. Cecotka mógł nieco bardziej przycisnąć w niektórych momentach. Co jednak jest ciekawego w tym wywiadzie? Ano coś co bym nazwał "przepisem na zwycięstwo bez konkretów": pan prezydent pięknie tutaj mówi o współpracy, oraz o tym że nie będzie definiował sobie jakichś dwóch czy trzech głównych celów bo on się skupia na wszystkim. Podstawy zarządzania i planowania mówią, że należy wyznaczać sobie jasne i możliwe do osiągnięcia cele krótko i długoterminowe. W ten sposób widać, że jest to niestety zwyczajna gadka pod wizerunek... Nie można rządzić miastem i nie wyznaczać strategicznych celów, bo inaczej to rządzenie zamienia się w to co mieliśmy przez ostatnie 4 lata czyli sklejanie miasta taśmą klejącą, czyli inaczej mówiąc wieczną prowizorkę. Naprawdę chciałbym uwierzyć w to co Chojniak mówi, ale kłóci się to z moją wiedzą i zwyczajnym zdrowym rozsądkiem. Trzy pytania na szybko do prezydenta miasta:
1. Kiedy zostanie rozwiązany problem komunikacji miejskiej, a konkretnie kiedy z ulic Piotrkowa znikną minibusy rodem z zapadłej prowincji w Indiach?
2. Kiedy będzie kontynuowana budowa obwodnicy śródmiejskiej N-S?
3. Kiedy zostanie wyremontowana ulica Sikorskiego po której nie da się już prawie jeździć?
Oooo nie!
To ja ich nie otwieram.
Mi póki co życie miłe :P
Na przekór moim "wielbicielom" oprę się tej przemożnej pokusie.
Dobre :) Obiecuję jakem prezydent, skupię się na wszystkim! Będzie wszystko dla każdego!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!