metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)02.02.2010 11:48

ooo nziele :D 120 busów w miescie :D to juz korek totalny bedzie :D

00

motyl ~motyl (Gość)02.02.2010 13:07

"MANiek" napisał(a):
Kiedy ta władza to zrozumie?

Gdy z transportu owiec przestanie czerpać korzyści ( chociażby duchowe)

00

Mini ~Mini (Gość)02.02.2010 14:39

Mają byc porządne autobusy i koniec. Nowe,niskopodłogowe,klimatyzowane!A kto za nie zapłaci A ci kierowcy z MZK najpierw niech sie na uczą jezdzic i dbac o nie a nie tu sie puknie tam sie stuknie i bedzie.Jak będą nowe autobusy to bilet bedzie kosztował dwa razy tyle co teraz a minibusy po staremu czyli 2 zł i ciekawe co pasazerowie wybiorą hahahahahahahahahahaha Jeszcze obnizymy ceny

00

Mini ~Mini (Gość)02.02.2010 14:41

Motyl a jakie władza czerpie korzysci wytłumacz mi to bo ja niewiem

00

motyl ~motyl (Gość)02.02.2010 15:43

"Mini" napisał(a):
Motyl a jakie władza czerpie korzysci wytłumacz mi to bo ja niewiem

Ktoś na tym forum bardzo podkreśla bliskie relacje pomiędzy prezydentem a właścicielem transportu owiec. Zresztą gołym okiem widać, że każdy boi się to ruszyć, bo zapewne zbyt wielu znajomych by sie odwróciło a co za tym idzie głosów o wiele mniej. A to że mini busy nie respektują prawa (chociażby w stosunku do tego że powinni wywiesić rozkłady jazdy i zgodnie z nimi jeździć jakoś nikt nie chce się za to zabrać. Nie wspominając o stanie technicznym pojazdów, oraz tym co chyba jest najgorsze, nie nabijaniu na kasę wszystkich biletów, a jedynie ich niewielką część.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga02.02.2010 16:15

"Mini" napisał(a):
Myslisz ze to jest zart prima aprilisowy to sie mylisz wyjdą ci gały na wierzch Sam osobiscie składałem ten wniosek

A Ci co będą rozpatrywać ten wniosek najpierw się posikają ze śmiechu, a potem umieszczą go tam, gdzie jego miejsce - w koszu na śmieci. Ciekawe, kto Ci wyda zezwolenie na pojazdy nie spełniające warunków technicznych jako autobusy komunikacji miejskiej?
Bujać to my, a nie nas. :)

00

zet ~zet (Gość)02.02.2010 16:42

oj to bedzie ciekawy rok wyborczy :D wiele dziwnych rzeczy dziac sie pewnie bedzie :)

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)02.02.2010 17:05

Każdy swoje 10 min ma.Pan juz miał!Dziękuje!Nigdy więcej!

00

gdzie ~gdzie (Gość)02.02.2010 19:49

Cytuję:
Będę wspierał i rozwijał zarówno Miejski Zakład Komunikacji Miejskiej jak i przewoźników prywatnych.

Jak i w jakiej kwocie otrzymali wsparcie prywatni przewoźnicy? Gdzie można znaleźć oficjalne informacje na ten temat? Zgodnie z prawem samorząd winien publikować wykazy podmiotów którym udzielono wsparcia. Gdzie szukać?

00

wspólny bilet ~wspólny bilet (Gość)03.02.2010 19:20

[cytat: Krzysztof Chojniak, kandydat Stowarzyszenia "Prawica Razem", popierany przez Prawo i Sprawiedliwość, wiceprezydent miasta:
(...)
Należy też doprowadzić do wprowadzenia wspólnego biletu dla autobusów i minibusów, a także dopłacać refundację za stosowanie ulg ustawowych i wynikających z uchwały Rady Miasta wszystkim podmiotom świadczącym usługi komunikacyjne na terenie naszego miasta.
]ił prezydent do biletów w busach? A ostatnie pytanie: czy nadal będzie opowiadał takie bzdury z okazji kolejnego kandydowania?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat