metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zet ~zet (Gość)23.02.2010 14:50

"haha" napisał(a):
to też fajne
za co Dzwonnikowi zapłacili w magistracie?

pewnie za impreze promujaca radio ZET :) ja w tym palców nie maczałem :P

00

Anka ~Anka (Gość)23.02.2010 15:47

"zet" napisał(a):

Moim zdaniem jedyna taka impreza w ciagu roku, ludzi tłum - uważam że cena normalna. a przy okazji lepsza promocja miasta niz jakieś łapiduchy z urzędu miasta w: Jaka to melodia ?

00

??? ~??? (Gość)23.02.2010 18:15

Ale za co te pieniadze????????

00

zet ~zet (Gość)22.02.2010 15:02

ha,ha ~ha,ha (Gość)22.02.2010 19:55

http://www.bip.piotrkow.pl/upload/20090824105708l95jldyu73av.08
to też fajne

00

kom ~kom (Gość)26.01.2010 20:52

Jakoś mniej przecinania wstęg.....

00

paluszki ~paluszki (Gość)27.01.2010 22:18

Jak można było "obciąć" paluszki radnym... i to tak z rozgłosem?

00

kit ~kit (Gość)30.01.2010 18:40

Fajny art. ukazał się na temat budowy biblioteki. Napisali, że złożą wniosek choćby był zły. Skoro kosztorys projektowy był na 40 mln, a wnioski można składać na projekty do 20 mln, no to wymyślił sobie prezydent że złoży na niby 20 mln i jak się okaże że nie dostanie to będzie na tych co mu nie dali. a jak dostanie to albo mu zabiorą bo za 20 mln. tego nie zrobi, albo zostawi ten bałągan następcom.

00

karaska ~karaska (Gość)30.01.2010 19:28

Dla znudzonych życiem i własną osobą: to jest jedyny gość, który nie umoczył się w żadne układy i może odejść z czystym sumieniem, ale jak piszczą piszczałki ma największe szanse na pozostanie prezydentem w następnej kadencji. Nie wziął żadnej łapówki, nie dał się przekupić i dlatego jest ok. Wiem, że wszystkim znudzonym to nie jest na rekę. Pozostaje nerwosol w aptece

00

kit ~kit (Gość)31.01.2010 01:06

Do karaski. A kto tu pisze o łapówkach czy też innych wziątkach. Takiego podejrzenia nikt tu nie rzucił. to sprawa prezydenta, że te wpadki zalicza bez żadnych korzyści dla siebie. Nie wiem też o jakich układach piszesz karasko? A jeśli piszczałki piszczą o reelekcji to i dobrze bo ktoś kiedyś do tej biedy w którą nas wpędził musi się przyznać. O biedzie w mieście świadczą choćby ostatnie oszczędności na dzieciach i staruszkach w radach osiedli. Obciął im po 500zł budżetu na rok. Przyznasz, że coś tu brzydko pachnie. A tak ogólnie to odchodzą w mieście coraz głupsze pomysły do głosu. Składanie wniosku na bibliotekę chociaż wiadomo, że nie pasuje do konkursu to tak jakby do turnieju brydżowego zgłosił się zawodnik który umie grać tylko w makao;)-

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat