metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Krzysiu ~Krzysiu (Gość)14.01.2009 08:15

Nie ma co marzyć hehe:)

00

ANITA ~ANITA (Gość)14.01.2009 15:59

przepraszam chciałam żeby mój komentarz był widoczny więc dlatego napisałam go dużymi literami.a takie budynki stoja np.na ulicy dąbrowskiego-po budynku pogotowia albo budynek na ulicy zamkowej przeznaczony na szpital tylko że teraz to tam jest kupa szkła bo wszystkie szyby są wybite i stoi cos takiego i straszy!!!!!dzięki miło wiedziec że nie ja jedna tak myśle!!!!

00

ANITA ~ANITA (Gość)14.01.2009 16:05

Tak plac chcą sprzedać pod supermarket tylko po cholere nam tyle tych marketów!!!!!!!!!

00

klet ~klet (Gość)14.01.2009 16:43

Oj muszę to napisać, zaproponować epiotrkow.pl Czy mogą państwo zorganizować w jakiś dzień taki online czat z "Władcą" miasta ?
Ciekaw jestem jakie było by o ile było by zainteresowanie takim sposobem rozmowy z prezydentem.
Podejrzewam, że nie wyraził by zgody na takie e-spotkanie ale z drugiej strony urząd pcha się by być mega informatyczny więc niech dadzą się wykorzystać informatycznie mieszkańcom.

00

klet ~klet (Gość)14.01.2009 16:40

Marketów Nam potrzeba tyle tj potrzeba ich tyle w Piotrkowie by wielmożni władcy grodu mogli się chwalić, że oto oni dali miejsca pracy. Pytanie nasuwa się samo po kiego robić z Piotrkowa miasto magazynierów i marketów? Chyba można na coś innego postawić prawda moje "dzieciny z piaskownicy" ?
A co do tego budynku przy Zamkowej to też mnie to zastanawia na co on stoi i niszczeje?

00

ANITA ~ANITA (Gość)16.01.2009 00:41

Jestem za!!!fajnie by było wiedziec co prezydent myśli na dany temat na żywo!

00

ANITA ~ANITA (Gość)16.01.2009 00:47

No przyznajcie sami czy na zamkowej w tym budynku nie mogłyby znajdować się mieszkania dla młodych osób których nie stać na kupno swojego "m"?

00

Piotrkowianin ~Piotrkowianin (Gość)16.01.2009 08:49

ANITA: Nie wiem, czy zauważyłaś, ale komuna się skończyła prawoe 20 lat temu. Teraz mamy kapitalizm - jak kogoś na coś nie stać, to jego problem - na państwo, czy urzędasów z UM nie ma co liczyć.
Umiesz liczyć - licz na siebie.

00

bardzo zadowolony ~bardzo zadowolony (Gość)24.01.2009 20:48

Ale mamy sukces!!!! To kolejny w tej kadencji!!! Tarza dowiedzieliśmy się od Prezydenta (za pośrednictwem jego rzeczniczki

Moderator: usunięte
) że nam bezrobocie w Piotrkowie spada!!! Kurcze-super!!! Ci z Piomy nie muszą się bać o pracę!!! Cała Polska, ba cały świat coś bredzi o kryzysie, a w Piotrkowie jak za komuny: SAME SUKCESY I DOBROBYT. "Gratulacje" dla władz. A tak poważnie to gdybyście WŁADZO mieli choć odrobinę szacunku do swoich mieszkańców to nie opowiadalibyście takich wierutnych bzdur!!! Uważaj Krzysztofie bo kiedyś, być może trzeba Cię będzie pod wariograf podłączyć. Już sam nie wiesz gdzie fikcja, a gdzie rzeczywistość.

00

motyl ~motyl (Gość)26.01.2009 14:14

Super pomysł prezydenta polegający na likwidacji płotów miedzy jezdniami na głównych drogach (Sikorskiego, Armii Krajowej, Piłsudskiego, Kopernika) jak było wiadomo od samego początku był poronionym pomysłem. teraz ludzie przechodzą przez te drogi gdzie im się to podoba. Oczywiście prezio, MZDiK byli głosu na uwagi mieszkańców - wszak krytyczne. I co się okazało? Komisja Bezpieczeństwa Ruchu Drogowego na posiedzeniu w dniu 24.12.2008 roku ustaliła: "w związku z wypadkami drogowymi z udziałem pieszych, do jakich doszło w ostatnim okresie członkowie komisji uznali, że należy dokonać dodatkowych nasadzeń w pasach zieleni..." Nóż się w kieszeni otwiera. Ciekaw jestem który znajomy prezia lub jakiegoś radnego (bliższy lub dalszy) jest żywo zainteresowanym kolejnym tego typu przetargiem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat