metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rygora ~rygora (Gość)31.07.2009 22:39

Przeczytałem większość komentarzy,znalazłem tylko jeden pozytywny(pewnie pracownik Urzędu i musi tak pisać).
Przeraża mnie to,że żaden z opisanych "panów" do tej pory nie podał się do dymisji,ale żeby to zrobić to trzeba mieć klasę i odrobinę samokrytyki. Niestety "nasz" pan prezydent żadnej z tych cech nie posiada i to jest tragedia tego miasta.

00

szpiegus ~szpiegus (Gość)05.08.2009 09:55

ja tam czuje że ten Krzyś to w Piotrkowie pokróluje jeszcze ;) zbiera sobie elektorat znowu na poielgrzymkę idzie :D:D:D ale do domu mu cięzko pieszo chodzić ;)

00

ja ~ja (Gość)05.08.2009 22:19

A czy ktoś ma jakąkolwiek wątpliwość co do tego że władzy nie oddaje się bez walki? A to że nikt nie walczy o przejęcie władzy to już całkiem inna sprawa.

00

mieszkaniec ~mieszkaniec (Gość)21.10.2009 15:58

Cytuję:
Główne założenia programu prezydenta Krzysztofa Chojniaka: 10 priorytetów dla Piotrkowa Trybunalskiego na lata 2007 - 2010: ? pkt. 8. Nowa biblioteka miejska

Punkt 8 to gwóźdź do trumny prezydenta Chojniaka w przyszłorocznych wyborach.

00

zet ~zet (Gość)14.11.2009 09:18

ale wstege w fokus parku przeciał :D

00

teraz albo nigdy ~teraz albo nigdy (Gość)14.11.2009 10:16

"marks" napisał(a):
Dziwi tylko jedno- dlaczego stały elektorat tego ugrupowania jest taki ślepy i nie widzi prawdziwego lidera prawicy razem-Munika.

Munik to działacz lewicowy. odkąd w lewicy doszło do rozłamu i wystąpił kryzys polityczny Munik zawiesił soje członkostwo w SLD i czeka. Drugim powodem były naciski PIS na Chojniaka, że Prawica trzyma z Munikiem. Dla mnie jest to lewak i lewakiem umrze. jak Chojniak chce zyskać poparcie zbuntowanych prawicowców musi zerwać z Munikiem.

00

arti2811 ~arti2811 (Gość)25.02.2010 22:34

No ale do niektórych to nie dociera i stąd może to wachanie sie przed ponowną kandydaturą?

10

nie ~nie (Gość)25.02.2010 21:34

Złe decyzje i tyle.

00

oj ~oj (Gość)07.01.2010 22:01

Teraz będzie jeszcze śmieszniej i straszniej. Sekretarz Miasta - Munik przejął rządy nad obrotem nieruchomościami miejskimi.

00

Piotr ~Piotr (Gość)13.01.2010 07:27

Mam taką propozycje. Może wypiszemy co Pan prezydent zrobił w ramach 10 punktów... Z czego się wywiązał:) Dodatkowo proponuje żeby każdy napisał plusy i minusy. Np. minus dla Kazewnika za odśnieżanie prywatnego garażu i śmietnika.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat