Przeczytałem większość komentarzy,znalazłem tylko jeden pozytywny(pewnie pracownik Urzędu i musi tak pisać).
Przeraża mnie to,że żaden z opisanych "panów" do tej pory nie podał się do dymisji,ale żeby to zrobić to trzeba mieć klasę i odrobinę samokrytyki. Niestety "nasz" pan prezydent żadnej z tych cech nie posiada i to jest tragedia tego miasta.
ja tam czuje że ten Krzyś to w Piotrkowie pokróluje jeszcze ;) zbiera sobie elektorat znowu na poielgrzymkę idzie :D:D:D ale do domu mu cięzko pieszo chodzić ;)
A czy ktoś ma jakąkolwiek wątpliwość co do tego że władzy nie oddaje się bez walki? A to że nikt nie walczy o przejęcie władzy to już całkiem inna sprawa.
Punkt 8 to gwóźdź do trumny prezydenta Chojniaka w przyszłorocznych wyborach.
Munik to działacz lewicowy. odkąd w lewicy doszło do rozłamu i wystąpił kryzys polityczny Munik zawiesił soje członkostwo w SLD i czeka. Drugim powodem były naciski PIS na Chojniaka, że Prawica trzyma z Munikiem. Dla mnie jest to lewak i lewakiem umrze. jak Chojniak chce zyskać poparcie zbuntowanych prawicowców musi zerwać z Munikiem.
No ale do niektórych to nie dociera i stąd może to wachanie sie przed ponowną kandydaturą?
Teraz będzie jeszcze śmieszniej i straszniej. Sekretarz Miasta - Munik przejął rządy nad obrotem nieruchomościami miejskimi.
Mam taką propozycje. Może wypiszemy co Pan prezydent zrobił w ramach 10 punktów... Z czego się wywiązał:) Dodatkowo proponuje żeby każdy napisał plusy i minusy. Np. minus dla Kazewnika za odśnieżanie prywatnego garażu i śmietnika.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!