metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wladca_teb ~wladca_teb (Gość)15.06.2011 21:27

"krowa" napisał(a):
wladca-teb.z twojego tekstu wynika że jesteś bylym zawodnikiem zespołu z sezonu2007/2008 i żal ci że nie mozesz dalej grać i zarabiać, szkoda,żal ci, ja ciebie rozumię aż mi się płakac chce.

Nie jestem żadnym zawodnikiem, ale kibicem!!! I racja, żal mi, że nie mogę patrzeć na normalną grę!

00

Judasz ~Judasz (Gość)16.06.2011 12:05

"stary-kibic" napisał(a):
Moim marzeniem jest aby Concordia awansowała przynajmniej do II ligi. Taki Bełchatów ma ekstraklasę a my spadamy coraz niżej. Nie wiem co jest tego przyczyną na pewno brak pieniędzy na transfery zawodników i brak sponsorów. Każdy kto ma pieniądze chce je pomnażać a nie tracić. To logiczne.

Moim minimalnym marzeniem też. Niedoczekanie nasze. Potrzebne są zmiany. Zmiany ludzi na ludzi z pomyślunkiem. Bo wokół jest po prostu beton.

00

krowa ~krowa (Gość)16.06.2011 21:38

wladca-teb,ty kibic, to ja zakonnica!...skąd wiesz za jakie pieniądze grali zawodnicy skoro jesteś kibicem?..pierdu,pierdu jak posłucham.

00

wladca_teb ~wladca_teb (Gość)17.06.2011 07:17

"krowa" napisał(a):
wladca-teb,ty kibic, to ja zakonnica!...skąd wiesz za jakie pieniądze grali zawodnicy skoro jesteś kibicem?..pierdu,pierdu jak posłucham.

Wiem, za jakie pieniądze, wiem, co się działo w klubie, bo nic innego, jak moi znajomi tam grali i niektórzy grają po dziś dzień. Zresztą, człowieku.. myśl, co chcesz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat