Oto lista najgłupszych komentarzy. STOP GŁUPOCIE!
Rzadko tutaj zaglądam ,lecz zauważyłem że poziom komentatorów strasznie się obniżył. Dzisiaj to już nie to Forum co jeszcze kilka miesięcy temu.
Zamiast zajmować się tymi Panami w podeszłym wieku oddajcie głosy na plac zabawa dla najmłodszych dzieciaków http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/448
Zobacz, co robi ESBECJA we współczesnym wydaniu: chłopaka z liceum skazali na 9 miesięcy więzienia za wypisywanie antyrządowych haseł, gościa z Tomaszowa wywlekli o świcie z domu za wypisywanie nędznych kawałów o prezydencie, a setki kiboli ukarano za wykrzykiwanie antyrządowych haseł.
Wszyscy zostali skuci jak parszywe psy i przesłuchiwano ich jak najgorszych łotrów.
Coś mi się wydaje, że prawdziwa ESBECJA mogłaby być dumna z obecnie stosowanych metod.
"Cieszę się z jednego. Nie z tego, że pan Dzwonnik jest skazany, bo to nie o to chodzi, ale z innego powodu. Może wreszcie ten pan przestanie oczerniać, ubliżać, poniżać ludzi. Może zrozumie, że tego typu zachowanie nie może być bezkarne."
- S.Sipa - jeden z niewielu, którzy postawili się oczernianiu, poniżaniu. Szkoda, że piłkarze, którzy to najbardziej byli poniżani nic z tym nie zrobili. W końcu wielki mecenas sportu D.D. zobaczył, że nie jest wszechwładny.
Słusznie prawisz.
Mam pytanie, kto to jest Pan Dzwonnik?, co sobą reprezentuje? Jakie ma wykształcenie? Na czym się zna? Czym się zajmuje? Jakie ma osiągnięcia? Kto to wogóle jest?
Pan Dzwonnik jest mecenasem sportu i jednym z kilku najbardziej czynnych w Piotrkowie społeczników i sponsorów.
HA HA HA SIE UBAWIŁEM
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!