Jak wam Unia nie utnie tych pieniędzy jak Madziarom za brak praworządności w tym kraju,a jest to wielce prawdopodobne.
Szkoda że po fakcie się dowiedziałem.Bym pinokia jajkiem poczęstował.
Chyba już to kiedyś słyszałem?
No, ale teraz "przyjezdni" będą budować naszą gospodarkę.
Wielu mieszkańców Łodzi i województwa, w tym Piotrkowa Trybunalskiego nie zdaje sobie sprawy, że to co teraz wydaje się być ich własnością, jutro będzie własnością "przyjezdnych".
Na pierwszym miejscu postawił Łódź a reszta województwa się dla niego nie liczy! Nawet nie zauważył jak przebiega S8 a o S12 dawno już zapomniał! Czyli wszystko dla Łodzi bo pis ma tam dużo wyborców!!!
97-300, a czy to jakaś różnica kto cię gnoi, a Donald już wrócił już ustawki robią, już ciemny lud na swój sposób duraczą między tymi politykami to jest tylko różnica łajdactwa
Od lat opowiadają bajki o tym CPK, a jak na tych terenach barany się pasły, tak się dalej pasą. A inne barany przed ekranami słuchają tych obietnic jak świnia grzmotu i traktują to jak prawdy objawione. Jak to mówią, obiecanki-cacanki, a głupiemu radość.
Aby obronić gospodarkę, wystarczy zamknąć Morawieckiego.
Może i łódzkie dostanie najwięcej, ale Piotrków nic nie dostanie bo wszystko zgarnie Łódź i może Tomaszów. Po drugie Mati pojedzie do innego województwa i będzie mówił to samo..
.
Największą zaraza dla mojego Domu Polska to pisobolsxewizm Kaczyński i kosciol pisowski
Takiego klamcy to dawno nie bylo w polityce,wciska wszystkim dokola swoje bajeczki i rozglada sie chytrymi oczkami,gdzie mozna cos ukrasc.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!