Było nie niszczyć celowo gospodarki a teraz udawać jaki to rząd troskliwy jest . To co zostało zniszczone już nie wróci a co do łódzkiego zawsze było czarna dziurą najniższe zarobki i brak perspektyw jak tu w Piotrkowie i regionie
Zamieniliscie się z wielbłądem na łby popierając PiS i tyle...propaganda i Średniowiecze wszechobecne w państwie PiS... Piotrkowianie klapki nosimy na nogach nie na oczach
... spełniają się obietnice wyborcze ... "będą robić za miskę ryżu" ...
Obiecanki a gdzie jest moja dywidenda , gdzie dopłata do prądu gdzie koncesja na odkrywkę Złoczew? Nie będę pisał kto to obiecywał
Panie Matłołuszu, jak pracując i zarabiając 5ooo tysęcy na rękę jestem dla Was (pisorków) bogaczem i chętnie dodacie mi podatków na kolejne te polskie łady, pincet plus, krowa plus, woda plus, a jednocześnie strumień milionów płynie dla ojca dyrektora, faszystonarodowców, handlrzy respiratorami itd... to ja pana ZWALNIAM z obowiązku bycia menadżerem tego kraju. Bo pan i pana świta zapominacie dla kogo macie pracować. Dla Narodu, a nie pod kacze kupry. A i proszę puścić mi w tefałpe chociaż jeden krytykujący pisiorków "rzont" program, to może uwierzę w rzetelność i niezależność tej telewizji. A z łapami od innych mediów wara, bo Białorusi w Polsce nigdy nie zrobicie!!! Ale się rozpisałem, a dzień taki ładny :)
A ja się pytam, która pisiewiczowska rodzina bedzie beneficjentem ? Czy decyzja już zapadła ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!